Chciałbym kupic autko do 20 tyś. złotych

07 Sie 2009, 19:21

myślałem o passacie b5 seacie toledo i astra 2 wszystkie w dieslu jeżdże mało i spokojnie chciałbym coś ekonomicznego i w miare zeby sie nie psuło może ktoś mi coś polecii ??? czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje
]
drakula
Nowicjusz

Miejscowość: małopolska

08 Sie 2009, 20:59

U passata jest słaby punkt drogie w naprawie wielowachaczowe zawieszenie.
Ja na twojm miejscu rozejrzał bym sie za bratem passka czyli toledo. Bardzo mi się podoba jego stylistyka i nie jest tak oklepany jak passat i astra.
ralf1990
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

08 Sie 2009, 22:45

Toledo jak najbardziej,sam bym taki chciał co do astry tez mi sie podoba i nie sa to zle autka ale z silnikiem isuzu czyli dti lub mlodsze cdti
Ostatnio edytowany przez rustin, 08 Sie 2009, 23:29, edytowano w sumie 1 raz
rustin
Aktywny

Auto: Mondeo MK3

08 Sie 2009, 23:17

rustin napisał(a):Nie wiem czemu ale ja bym passata nie bral bo kazdy go chce i uwaza ze taki super,

Od czasu kiedy jestem użytkownikiem tego forum nie wdziałem jeszcze tak dziecinnej wypowiedzi

Wracając do tematu ja bym stawiał na astrę w dieslu samochód będzie kilka lat młodszy od Passata raczej z mniejszym przebiegiem może jakość wykończenia astra ma gorszą ale mimo wszystkiego przymknąłbym na to oko i wziął opelka
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

08 Sie 2009, 23:22

Moze nazwij mnie pierdolcem co?szkoda pisac wogóle.
rustin
Aktywny

08 Sie 2009, 23:30

rustin napisał(a):Moze nazwij mnie pierdolcem co?szkoda pisac wogóle.

Raz mnie poniosło ok zdarza się ale ty mi to będziesz wypominał niewiadomo ile Inni nie maja do mnie zastrzeżeń tylko ty
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Daltonista na drodze - czerwony, żółty i zielony
    Prawidłowa interpretacja kolorów w pewnych okolicznościach drogowych bywa kluczowa dla zachowania bezpieczeństwa. Zdarza się to głównie, gdy zasady na drodze wyznacza sygnalizacja świetlna. Jak radzi sobie w ...

08 Sie 2009, 23:33

Właśnie to mnie dziwi że innym to nie przeszkadza.na innych forach odrazu ban za takie cos i dowidzenia
rustin
Aktywny

08 Sie 2009, 23:35

A na jakich forach byłeś
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

08 Sie 2009, 23:46

Chociaż v\by na takich: www.mondeoklubpolska.pl http://forum.fordclubpolska.org/ http://forum.vwgolf.pl/
zreszta nie ważne.Naprawde temat uważam za zamkniety.
rustin
Aktywny

08 Sie 2009, 23:56

rustin ty także taki święty nie jesteś bo gdy patrzyłem na twoje posty to także zadrżało ci się innych wyzywać
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

09 Sie 2009, 05:27

mam pytanie robie około 15 tys rocznie czy opłaca sie mi kupis diesla??? i jeszcze jedno toledo w 2001 roku ma już blache ocynk??
drakula
Nowicjusz

Miejscowość: małopolska

09 Sie 2009, 08:56

drakula napisał(a):mam pytanie robie około 15 tys rocznie czy opłaca sie mi kupis diesla???

Jasne diesla zawsze opłaca się kupić niezależnie ile robisz kilometrów rocznie
Ja swoja alfa to nawet 10 000 nie zrobię a silnik mam 2.4 JTDm bo na codzień jeżdżę służbowym Land Roverem Defenderem to 30 000 rocznie przejadę
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika