Mam zamiar powiększyć swoją firmę i zastanawiam się nad kupnem jakiegoś małego auta dostawczego Mam kilka propozycji aut na oku ale nie wiem które wybrać gdyż wszystkie uchodzą za auta w miarę bezawaryjne:
1. VW Caddy
2. Seat Inca
3. Suzuki Carry
4. Opel Combo
5. Ford Fiesta Courier
6. Fiat Scudo/Citroen Jumpy/Peugeot Expert
Który model wy byście wybrali, jakie są wasze zdania na temat tych modeli
Autka mogą być zarówno w benzynie jak i w dieslu dla mnie to nie robi różnicy
Typowałbym auta 2 osobowe ale 5 także mogą być najwyżej wymontuje tylne siedzenia
Prosiłbym również o podanie kilku linków mogą być z całej polski
Z góry dziękuje
Ostatnio edytowany przez szybki200, 09 Sie 2009, 13:13, edytowano w sumie 1 raz
Zapomniałem dodać że samochód kosztować ma ok 10 000
VW caddy i Seat Inca to praktycznie ta sama konstrukcja ale wydaję mi się że w ich przypadku ciężko będzie trafić na zadbany egzemplarz ??? Jakie jest wasze zdanie na ten temat
Wydaje mi się ze VW Caddy to dobra propozycja auta do firmy. Tutaj na ten przykład masz:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ( Starszy model )
[link do oferty na Allegro wygasł]
BMW 325iX (1987-1990) - samochód elektryczny Projekt badawczy "Samochód elektryczny z wysokoenergetycznym akumulatorem " po raz pierwszy zapoczątkowany w 1981 roku doprowadził ostatecznie w 1987 roku do przekształcenia ośmiu modeli BMW 325iX z napędem na cztery ...
Pawlo napisał(a):za vw to pewnie tylko najwiecej zapłacisz i bedzie pewnie najbardziej dojechane
No właśnie wiem że dużo vw to już na wykończeniu jest a ja muszę mieć auto bezawaryjne gdyż raz w miesiącu będzie pokonywało trasę polska-włochy a nie chciałbym aby auto zepsuło się w połowie drogi
A ja mam 186cm wzrostu także wiele auto zbyt komfortowych to nie znajdę
nie znam sie na tego typu autach ani nic nie chce doradzać ale u mnie na parafii gościu ma firme i ma właśnie vw. auto naprawde solidne i wytrzymałe. tłucze nim codziennie, często z dużym obciążeniem. jeszcze nigdy go nie zawiódł - moze dzięki regularnemu serwisowi i regularnym wymianom. to auto jest dla niego wołem roboczym. niestety nie wiem jaką pojemność ma silnik ale wiem ze to benzyna.
W moim przypadku to do Włoszech samochód będzie pusty a z powrotem na samochodzie będą klimatyzacje a na przyczepie motory lub skutery
[ Dodano: Nie Sie 09, 2009 18:14 ] A co byście powiedzieli na taki rodzaj przyczepy do wymienionych powyżej samochodów
może trochę zbyt duża ta przyczepa jest
Na przyczepę ładowane będzie ok 300-400 kg
[link do oferty na Allegro wygasł]
Ale na 10 kursów nie opłaca mi się chyba nowej dacii kupować co nie
[ Dodano: Pon Sie 10, 2009 17:23 ] Plany się nieco zmieniły już nie potrzebuję już małego auta dostawczego tylko pakownego busa po głowie chodzi mi Fiat Ducato ale nie wiem jak jest z jego awaryjnością ewentualnie Mercedes Sprinter oczywiście próg cenowy także się zwiększa w tym przypadku do 15 000 zł
Poradźcie coś tylko jak najszybciej gdyż auto muszę kupić do 19 sierpnia bo 20 mam pierwszy kurs
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.