Chciałbym kupić samochód. Maksymalna kwota to 7 tys zł

25 Kwi 2010, 13:04

Witam ;) Chciałbym kupić samochód. Maksymalna kwota jaką mogę wydać to 7 tys. zł
Najbardziej interesowałby mnie Ford Mustang I bądź II generacji aczkolwiek jest ich bardzo mało a ja nie mam wystarczającej ilości pieniędzy. Szukam starego samochodu (podobnego do mustanga), którego mógłbym sobie powoli odnawiać. Zależy mi na samochodzie, który tak jak Mustang posiada własny charakter. Bardzo proszę o modele takich samochodów i linki ;)
Casanova
Nowicjusz

Miejscowość: Międzyrzecze

25 Kwi 2010, 13:18

Ale wiesz o tym że to mało palić nie będzie?!Hm za 7tys można juz znaleść jakąś dobra baze do odnowienia np:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
a tutaj moim zdaniem dwie dobre propozycje:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Kwi 2010, 14:05

Co powiesz na takie auta?:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Diablos
Początkujący

Miejscowość: Jaroszowa

25 Kwi 2010, 14:20

A ja znalazłem takie coś,wprawdzie nie jest to jakieś coupe czy sportowe ale po przeczytaniu opisu myśle że ciekawa oferta.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Volvo V40 R-Design - sportowa odmiana nowego modelu
    Na targach motoryzacyjnych w Paryżu po raz pierwszy zostanie zaprezentowana sportowa odmiana nowego modelu Volvo V40 - R-Design. Auto ze zmienionym zawieszeniem i topowym silnikiem T5 o mocy 254 KM, będzie rywalizować ze ...