Chevrolet Aveo Co o nim sądzicie

10 Maj 2010, 21:10

ACSznycel napisał(a):jechałem Lanosem i za tęgo to nie było, wątpię żeby Aveo miał gorsze

Nie widziałeś ale wątpisz a ja widziałem i dotykalem i mówię Ci, że są o WIELE gorsze niż w Lanosie, ba są gorsze niż w Tico... Zresztą autor zapewne przed kupnem wsiądzie do auta i sam oceni.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013
0

11 Maj 2010, 14:16

Ok, Dzięki wszystkim za odpowiedzi i na pewno wezmę je pod uwagę , i napisze na co się wybrałem. THX
IceMEn
Nowicjusz

Miejscowość: Świat
0

02 Paź 2014, 18:08

aveo najlepszy chyba z możliwych wyborów;) mam 2008 rocznik, pojemność 1,2 benzynka;] kurcze pali tyle co kot napłakał;] praktycznie bezawaryjny samochód;] części tanie;] nie ma takiego kopa jak bmw ale jak się rozbuja to też dużo potrafi;] wygodne siedzonka;] wydaje się, że strasznie wysokie;] ale to tylko złudzenie;) polecam ;p teraz mało który samochód pali 5l na trasie(podkreślam samej benzyny)
lora87
Obserwowany
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 25 01 1987
Auto: Nie mam
1

02 Paź 2014, 18:20

Brawo za odkop. Zamykam
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda pod prąd! Jak reagować na takie zachowanie?
    Choć jazda pod prąd nie należy do najczęstszych przyczyn wypadków, to jej skutki bywają bardzo poważne, ponieważ może ona prowadzić do zderzenia czołowego. Czasem jazda niezgodnie z kierunkiem ruchu bywa efektem nieuwagi, ...