Chevrolet Aveo Co o nim sądzicie

10 Maj 2010, 21:10

ACSznycel napisał(a):jechałem Lanosem i za tęgo to nie było, wątpię żeby Aveo miał gorsze

Nie widziałeś ale wątpisz a ja widziałem i dotykalem i mówię Ci, że są o WIELE gorsze niż w Lanosie, ba są gorsze niż w Tico... Zresztą autor zapewne przed kupnem wsiądzie do auta i sam oceni.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013
0

11 Maj 2010, 14:16

Ok, Dzięki wszystkim za odpowiedzi i na pewno wezmę je pod uwagę , i napisze na co się wybrałem. THX
IceMEn
Nowicjusz

Miejscowość: Świat
0

02 Paź 2014, 18:08

aveo najlepszy chyba z możliwych wyborów;) mam 2008 rocznik, pojemność 1,2 benzynka;] kurcze pali tyle co kot napłakał;] praktycznie bezawaryjny samochód;] części tanie;] nie ma takiego kopa jak bmw ale jak się rozbuja to też dużo potrafi;] wygodne siedzonka;] wydaje się, że strasznie wysokie;] ale to tylko złudzenie;) polecam ;p teraz mało który samochód pali 5l na trasie(podkreślam samej benzyny)
lora87
Obserwowany
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 25 01 1987
Auto: Nie mam
1

02 Paź 2014, 18:20

Brawo za odkop. Zamykam
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Która firma króluje na rynku kabrioletów?
    Co wspólnego mają ze sobą Mercedes 170 S z 1937 roku, 540-konne Audi R8 Spyder czy ekstremalnie luksusowy i niebotycznie drogi Rolls-Royce Down oraz Mercedes-AMG GT? Każdy z tych samochodów został wyposażony ...