Chevrolet Epica 2.0 V6 Benzyna 2007 - warto?

19 Paź 2014, 09:20

Witam,
jak do tej pory mam Chevroleta Kalosa / Aveo z 2004r. w LPG (sam zakładałem), ale zastanawiam się nad zamianą go na w/w Chevroleta. Jak jest z częściami, niezawodnością itp. Bo jak do tej pory na mojego Kalosa nie narzekam a i części które wymieniam są tanie w porównaniu z innymi samochodami. Co mi radzicie? Polować na niego czy nie?? Cena to 15.000 do negocjacji.
Malik
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Auto: Daewoo Kalos
Silnik: 1,4
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

19 Paź 2014, 11:34

Nie wiem jak technicznie to auto sie sprawuje, ale mając z tym autem krótki kontakt fizyczny odniosłem wrażenie że wnętrze jest tandetnej jakości wykonanie, a całość stylistycznie nudna jak flaki z olejem mimo iż auto jest segmentu klasy wyższej. Wizualnie i jakościowo lepiej jest wykonany poprzednik - Evanda.
Poza tym 15 tys zł to mało na Epice.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

20 Paź 2014, 22:24

15 tys + opłaty i rejestracja. Evanda nie wygląda już tak jak Epica. Z tym wyglądem i stylistyką to bym się nie zgodził...
Malik
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Auto: Daewoo Kalos
Silnik: 1,4
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, nie daj się wiosennemu zmęczeniu
    Choć tzw. wiosenne przesilenie nie jest jednostką chorobową, wielu kierowców właśnie o tej porze roku skarży się na gorsze samopoczucie i uczucie zmęczenia. Jak wpływa to na zdolność prowadzenia i bezpieczeństwo jazdy? ...