Mam problem ,po kazdej wymianie przedniego wachacza,górnego,ponownie sie zgina ,łamie co się dzieje jak temu zapobiec,jestem nowym użytkownikiem pomocy...
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Włącz kierunkowskaz przed wyprzedzaniem lub skrętem Według "Europejskiego barometru odpowiedzialnej jazdy 2015", aż 44% polskich kierowców zapomina włączyć kierunkowskaz przed wyprzedzaniem lub skrętem. Tymczasem to niezbędny element bezpiecznej jazdy, dzięki któremu ...
Nie mam go na miejscu, ale na pewno mocowany jest do ramy, w poniedziałek 3 raz odbieram go od mechanika, podejrzewam że błędnie przełącza napędy, postaram się jeździć na 2L
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.