Chevrolet Camaro - ile może kosztować utrzymanie?

16 Lut 2009, 21:27

Jak myślicie, ile moze kosztowac utrzymanie takiego auta:
[link do oferty na Allegro wygasł]

Chodzi mi o czesci, serwis itp. Czy jest awaryjne skoro takie stare? Poprosze o duzo informacji i opini bo powaznie sie nad nim zastanawiam :D Bo OC+AC 2250zł wiec tragedii nie ma a auto mi się mega podoba :D:D:D
bladesss
Nowicjusz

18 Lut 2009, 12:07

Sam wygląd to nie wszystko,masz duuuużo kasiury to możesz kupować w ciemno!Ja bym nie kupił, czy mam kasiurę czy nie mam?Może i mam dużo ale nie kupiłbym bo konkurencję ta bryka ma taką że Hej!!!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

18 Lut 2009, 14:39

ok, dzieki. Taki mój chwilowy skok świra we łbie.. :) Pozostanę jednak przy A3... :) Ale to nie zmienia faktu że te Camaro jest zaj....te i ten dźwięk V8... :twisted:
bladesss
Nowicjusz

19 Lut 2009, 21:15

Bladesss musialbys jeżdzić tylko dookoła dustrybutora z lufa włozoną do wlewu i paliwem na maksa lanym.Samochod jest taki jak mowisz ale wiesz Yankesi jak juz zrobia cos to na to szejkow arabskich nie jest stac, no i teraz widzisz jakie przez to problemy mają,bankrutuja idą na dno i ciągną nas wszystkich!Audi A3?No,to to jest bryczka! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Ogniwa paliwowe Toyoty zasilają budynki
    Dążąc do zmniejszenia emisji dwutlenku węgla związanej z działaniem firmy, Toyota uzupełniła system zasilania zakładu Honsha w prefekturze Aichi o pionierskie rozwiązanie wykorzystujące stacjonarne wodorowe ogniwa paliwowe. ...