REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
maxym74 napisał(a):monitorku zapalają mi się ( Chevrolet Cruze 1.6. Wersja benzyna skrzynia biegów ręczna) 3 kontrolki żółte jednocześnie i auto zaczyna jakoś rwać na biegach jak się nie palą to nie ma tego efektu. 1 związana z śliska jezdnią 2 opona z przekreślonym pod spodem TC. 3 check engine Ktoś może coś wie co to oznacza jak wielki jest to problem i z czym się wiąże
To nie stacja kosmiczna aby systemy się załadowały .Acer66 napisał(a):Prawdopodobnie twój pośpiech w uruchomieniu auta po przekręceniu kluczyka nim wygasną kontrolki generuje błąd. Warto zatem poczekać nim system się uzbroi i wygasną wszystkie kontrolki a komputer zbierze dane z sensorów.
Być może miałeś też nierówne ciśnienie co zniwelowałeś na kompresorze.
Mam nadzieję ,że to koniec twoich kłopotów
bonifacy napisał(a):To nie stacja kosmiczna aby systemy się załadowały .
Acer66 napisał(a):Miałem kilka tygodni temu możliwość jechać jako pasażer Renault Clio IV auto odpalono natychmiast po włożeniu kluczyka. Najpierw wyświetliła się informacja ,że Airbag pasażera jest nieaktywny a druga informacja ,że Airbag pasażera jest aktywny pojawiła się po ok 15 sek. W tym czasie słychać było sygnał dźwiękowy i ostrzeżenie ,, Passenger Airbag"