Chevrolet Tahoe 2007

23 Sty 2011, 20:53

Witam,

Od jakiegos czasu przymierzam sie do zakupu Tahoe z USA, ale poki co trafilem na takiego w PL:
[link do mobile.de wygasł]

Podoba mi sie w bialym kolorze Very Happy
Mial moze ktos okazje go obejrzec? Mam tam jednak kawalek drogi... nie chce jechac na darmo jezeli jest jakis trafiony,
Z gory dzieki za opinie / sugestie.
Marek
garuss
Nowicjusz

Miejscowość: wroclaw

28 Sty 2011, 14:04

Przede wszystkim zadzwoń do gościa i sprawdź VIN na Autocheck albo Carfax, to auto jest na pewno z USA więc łatwo sprawdzisz w jakim stanie przypłynęło do Gdyni/Niemiec. Wiem co mówię bo mieszkam koło portu i naprawdę samochodów przywożonych ze Stanów w całości bez uszkodzeń w okresie boomu na amerykańców (czyli z okresu z jakiego pochodzi ten SUV) było w stosunku do całości bardzo mało - głównie perełki typu stare Mustangi, Camaro etc. Najwięcej rozbitych aut jakie widziałem na lawetach wyjeżdżających z portu to właśnie były drogie SUVy - jak ten co cię interesuje, które już w środku miały przygotowane części do wymiany z innych rozbitków. Trzeba pamiętac że ten kolor od kilku lat jest najbardziej popularny w USA więc nie ma problemu z doborem zamiennych blach z fabrycznym lakierem - potem trudno znaleźć miejsce po robocie.
mstrucz
Aktywny

Miejscowość: Gdynia
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niepowtarzalny Opel ADAM w modnym segmencie A
    Opel ADAM niewielki pojazd o długości zaledwie 3,7 i szerokości 1,97 metra (wraz z lusterkami bocznymi) oferuje praktycznie nieograniczone możliwości w zakresie zaspokajania indywidualnych potrzeb użytkowników. Na ...
    Czy agresja na drodze może być zaraźliwa?
    Nieprzyjemne gesty, nadmierne używanie klaksonu, zajeżdżanie innym drogi czy naciskanie na innych kierowców przez jazdę zbyt blisko – to wszystko nie tylko stwarza zagrożenie i brak szacunku, ale może również ...