Volkswagen Sharan 2+3+2 siedzenia

02 Lut 2011, 07:35

Chcę kupić nowego Sharana 2+3+2 a nie wiem, czy będzie można te siedzenia ułożyć na np.2+2+2,
bo taka będzie akurat potrzeba.Czy ktoś mi odpowie?
Tosiek159
Nowicjusz

Miejscowość: Baborów

02 Lut 2011, 23:31

Tosiek159 napisał(a):Czy ktoś mi odpowie?

A co masz na myśli... :?: :?:
Tosiek159 napisał(a):ułożyć na np.2+2+2,
bo taka będzie akurat potrzeba.

Na stałe czy tylko czasowo... :?: :?:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

03 Lut 2011, 07:06

Wydając sporą kasę na nowy model Sharana,chciałbym aby spełniał wszystkie potrzeby i wymysły a wiem że b.mało "pali"i można się zmieścić w 5-ciu litrach.
Kiedyś jadąc starszym modelem,jako 3-ci pasażer na tylnym siedzeniu,czułem się taki upięty i było mi ciasno,
innym razem,jadąc w ułożeniu 2+2+2,pełny komfort a było nas sześcioro,stąd moje zapytanie,mogę konfigurować układ siedzeń wg. potrzeb w nowym Sharanie,czy też nie.., a może nie jest taki uniwersalny i zrezygnować z siódmego miejsca,kupując model 2+2+2.

[ Dodano: 3 Luty 2011, 07:06 ]
Wydając sporą kasę na nowy model Sharana,chciałbym aby spełniał wszystkie potrzeby i wymysły a wiem że b.mało "pali"i można się zmieścić w 5-ciu litrach.
Kiedyś jadąc starszym modelem,jako 3-ci pasażer na tylnym siedzeniu,czułem się taki upięty i było mi ciasno,
innym razem,jadąc w ułożeniu 2+2+2,pełny komfort a było nas sześcioro,stąd moje zapytanie,mogę konfigurować układ siedzeń wg. potrzeb w nowym Sharanie,czy też nie.., a może nie jest taki uniwersalny i zrezygnować z siódmego miejsca,kupując model 2+2+2.
Tosiek159
Nowicjusz

Miejscowość: Baborów

03 Lut 2011, 19:19

Tosiek159 napisał(a):Wydając sporą kasę na nowy model Sharana, chciałbym aby spełniał wszystkie potrzeby i wymysły

Kolego a spytaj sprzedawaczy - za coś w końcu biorą te 100tys, nawet powinni Ci to pokazać zanim kupisz :roll:
w eurovanie PSA jest to możliwe - po dwa fotele / z podłokietnikami/ w rzędzie :cool:
przyjacielscy sąsiedzi ??? zakłamani agresorzy, mija 75 lat od ciosu w plecy - im sie znów marzy wypad w Europę , nawet jakby miały zginąć tysiące podwładnych, nieważne wyśle się następnych
sympatyk
Zaawansowany

Miejscowość: na skraju grodu
Prawo jazdy: 15 09 1976
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Freelander e picc. scuderia
Silnik: Otto 95÷121
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna