Chińskie radio 2 din nie gra

21 Lis 2022, 19:24

Witam, zakupiłem 2 din do bravo 2, zamontował mi to radio elektryk , wszystko działa tak jak powinno oprócz dźwięku, tzn gra strasznie płytko nie ma w ogóle basu, fabrycznie radio grało 100 razy lepiej, próbowałem "podkręcać" equalizerem ale to nic nie daje , we fabrycznym radiu była opcja BASS od 1-10 i to grała a tutaj w ogóle, strasznie płytko, mógłby ktoś coś poradzić?
Shokei
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 06 2017
Auto: Audi

22 Lis 2022, 11:57

Co to dokładnie za radio? Masz jakiś equalizer i regulację tonów niskich, wysokich?
Radio masz podłączone pod głośniki z przodu i z tyłu czy tylko przód? Jaka tam jest konfiguracja głośników? Z przodu w drzwiach + tweetery?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

22 Lis 2022, 20:08

https://a.aliexpress.com/_EHpglXb
To jest dokładnie to radio tylko opcja za 1497 zł, jest equalizer, ustawiłem bass na full a tu dalej nic, auto to bravo 2
Shokei
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 06 2017
Auto: Audi
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Ciekawe pomysły na prezent dla niego od MINI
    MINI Folding Bike Lime to wszechstronny środek transportu stanowiący idealne połączenie stylu, designu i nowoczesności. Dzięki aluminiowej ramie, ośmiu przełożeniom oraz 20-calowym kołom jaskrawozielony składany rower jest ...