REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie wiem czy zapasówka będzie na tyle głęboka żeby zmieścić 16,4cm. Musisz zmierzyć.Shokei napisał(a):chodzi o to czy on się zmieścić do felgi 15 zapasówki?
280mm to na pewno rozmiar samego głośnika który jest umieszczony w obudowie 360mm.Shokei napisał(a):jest podany jeszcze rozmiar 280mm ten głośnik jest dołem węższy
On ma wchodzić na styk i to wtedy najlepsze dopasowanie, nie powinno być luzu między felgą a obudową głośnika. Tak to zostało pomyślane.Shokei napisał(a):mierzyłem zapasówkę z innego auta i 15 wchodzi (nie mam zapasowki), myślę że mogę kupić 16 zapasówkę i ten głośnik wejdzie spokojnie bo do 15 wchodzi na styk o ile wgl wejdzie...
Felga 16 " a próbujesz do niej założyć oponę 17" nie ma takiej opcji. Poszukaj oryginalnej dojazdówki do twojego samochodu będziesz miał felgę razem z oponą.Shokei napisał(a):Jeszcze mam pytanie jaka opona podejdzie do tej felgi ?
Aha przymierzałem oponę 45/225/17 i była za wysoka ale 205 powinna wejść, tzn była za wysoka i ta "mata " w bagażniku nie dolegała do bagażnika