white wolf, jak sprzedajesz felgi to przynajmniej napisz że do UAZa "pasują" bo trzeba rozwiercić co najmniej szpilki a prawdopodobnie i otwór centralny i włącz sobie PW żeby na forumnie trzeba było pisać
white wolf napisał(a):samurajsj700, za cenę jak za darmo ok.ile za nie dasz tak rozsadnie opony maja dużo bieżnika a ja chcę sie tego pozbyć bo piwnice mi zagraca.
Chevrolet Impala czwartej generacji - historia zabytkowego modelu Chevrolet Impala czwartej generacji to amerykański samochód produkowany przez markę Chevrolet w latach 1965-1970. Był to jeden z najbardziej popularnych modeli marki w tamtym okresie, który zdobył uznanie zarówno ...
[E] Alfa 166 3,0 / Legend III 3,5 / Peugeot 607 3,0 / Saab 9-5 I 2,3T Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu E - silnik benzynowy o mocy powyżej 200KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2000 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Alfa Romeo 166 3,0 V6 - ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.