white wolf, jak sprzedajesz felgi to przynajmniej napisz że do UAZa "pasują" bo trzeba rozwiercić co najmniej szpilki a prawdopodobnie i otwór centralny i włącz sobie PW żeby na forumnie trzeba było pisać
white wolf napisał(a):samurajsj700, za cenę jak za darmo ok.ile za nie dasz tak rozsadnie opony maja dużo bieżnika a ja chcę sie tego pozbyć bo piwnice mi zagraca.
Przymrozki, mokre liście i oślepiające niskie słońce Przymrozki, mokre liście i oślepiające niskie słońce to jesienne pułapki pogody, które zwiększają niebezpieczeństwo kolizji. Trenerzy Szkoły Jazdy Renault przypominają jak prowadzić samochód w takich warunkach. ...
Silnik 1.4 TSI z systemem zarządzania pracą cylindrów ACT Silnik benzynowy TSI Volkswagena o pojemności 1,4 litra otrzymał po raz siódmy z rzędu tytuł "Engine of the Year" w kategorii pojemności skokowej od 1,0 do 1,4 litra. TSI 1.4 jest zatem najbardziej utytułowanym silnikiem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.