WITAM , POSIADAM SUZUKI GRAND VITARĘ 1,9 DDIS 129 KM , CHCIAŁBYM UZYSKAĆ INFORMACJĘ CZY WARTO PODNIEŚĆ MOC SILNIKA DO 160 KM , JAKIE SĄ PLUSY I MINUSY TAKIEJ ZMIANY .
serwisy Suzuki, podobnie jak Mitsubishi sprzedają chipy podnoszące moc bez utraty gwarancji. niestety w większości przypadków, większość tych aut wraca z... wydmuchaną uszczelką pod głowicą
nie baw się w takie rzeczy, a jeśli chcesz szybkie auto to sprzedaj vitarę i kup subaru
Volkswagen Atlas - 7-miejscowy SUV Światowa premiera Volkswagena Atlasa w Kalifornii. Nowy 7-miejscowy SUV przeznaczony na rynek Stanów Zjednoczonych został 27 października późnym wieczorem zaprezentowany na molo w Santa Monica, gdzie kończy ...
klapouchy, będziesz musial sie liczyć z częstszymi wymianami oleju no i na żywotności serducho też może stracić.w pasku 2.5 z 163 kucy podniosłem do 205km efekt jestale wątpie czy nie jest to ze stratą dla jego żywotności .pozatym zespół napedowy też jest wiecej obciążony.zaczęły sie mi problemy więc pogoniłem do żyda.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.