REKLAMA
Tą z Lublina możesz zobaczyć ale przyjrzyj się tyłowi, bo brak oznaczeń i nierównomiernie zmatowiałe światła
Saaba też możesz zobaczyć, bo patrząc po wnętrzu przebieg wydaje się prawdziwy
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dzida napisał(a):Tą z Lublina możesz zobaczyć ale przyjrzyj się tyłowi, bo brak oznaczeń i nierównomiernie zmatowiałe światła
Saaba też możesz zobaczyć, bo patrząc po wnętrzu przebieg wydaje się prawdziwy
dzida napisał(a):Z tymi saabami jest tak, że miały nierównomiernie spasowane elementy już w serii. Np. kolegi ma trochę nierówno spasowaną maskę ale nie był bity.
Oczywiście bez miernika lakieru nie podchodź do żadnego. Saab ma aluminiową maskę więc tanim nie sprawdzisz ale reszta to blacha.
Dwie różne oferty to warto skonfrontować je przy rozmowie telefonicznej Zobaczymy jaki przebieg powie wtedy
kierownikbebe napisał(a):Kia Sonata
Koniu napisał(a):Zapewnie łyknął handlarzKieł napisał(a):Różne ceny a i przebieg o 5k różny
dzida napisał(a):kierownikbebe napisał(a):Kia Sonata
Hyundai Sonata
[link do oferty na Allegro wygasł]
Ja też nie miałem miernika lakieru ale kupiłem cyfrowy za 120zł i już się zwrócił, bo nie tylko mi się przydał
kierownikbebe napisał(a):Bardzo fajny samochód, ale czy to nie będzie tak, że jak będę chciał go sprzedać za powiedzmy 3 lata to cena strasznie spadnie? Np. w porównaniu do BMW, Saaba. Zaczynam się niestety coraz bardziej przekonywać do BMW. W weekend podjadę do Lubina zobaczyć jak to wygląda.
Ossy napisał(a):kierownikbebe napisał(a):Bardzo fajny samochód, ale czy to nie będzie tak, że jak będę chciał go sprzedać za powiedzmy 3 lata to cena strasznie spadnie? Np. w porównaniu do BMW, Saaba. Zaczynam się niestety coraz bardziej przekonywać do BMW. W weekend podjadę do Lubina zobaczyć jak to wygląda.
Utrata wartości boli najbardziej w aucie z salonu, bo wtedy liczysz stratę w dziesiątkach tysięcy. Tutaj możesz stracić z 5-7 tysięcy w ciągu 3 lat.
mike1735 napisał(a):Szczerze mówiąc kupowanie auta "nie podoba mi się, ale mało traci na wartości" jest głupie Codziennie rano wychodząc do szkoły/pracy zwracasz wczorajsze śniadanie, ale co z tego, skoro za 3 lata auto X sprzedam za 1k drożej niż auto Y
Pamiętaj, że cena auta to również jego stan
Koniu napisał(a):Pewnie wynegocjował coś z tamtej cenykierownikbebe napisał(a):I 1k do przodu.
dzida napisał(a):ciężko porównywać utratę wartości BMW do Hyundaia
Hyundai poleci z ceny z racji znaczka, a BMW z racji opinii i stanu 90% egzemplarzy u nas, które zaniżą cenę