Witam otóż mam taki problem. Posiadam samochód Citroen Berlingo 1.9 2000r Multispace Diesel. Mam problem z uruchomieniem silnika. Gdy samochód postoi min. 12h silnik gdy odpalam nierówno pracuje. Nie wiem jaka jest tego przyczyna. Dzieje sie tak podczas zimy na mrozie.
Pierwsze co musisz sprawdzic to świece żarowe,jak to zrobić?Podgrzewasz a potem sprawdzasz czy wszystkie ciepłe.Jesli to bedzie to, to pamiętaj kup dokładnie taką samą,takiej samej firmy jak pozostałe!
Ach a jak sprawdzić najłatwiej samemu który?Lapiesz za przewod przy samym wtryskiwaczu i czujesz takie specyficzne szuranie paliwa,gdy wtryskiwacz dobrze rozpyla ,trzyma cisnienie to szuranie jest łatwo wyczuwalne,gdy leje jest prawie niewyczuwalne!
Lexus RX L 450h - test spalania Ten bogato wyposażony, luksusowy SUV imponuje niskim zużyciem paliwa. Zwłaszcza gdy weźmiemy pod uwagę, że testom poddano największego SUV-a w gamie japońskiej marki na europejskim rynku – do tego w dłuższej i wyższej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.