witam!
To mój pierwszy post na tym forum. Starałem się za pomocą wyszukiwarki znaleźć coś na temat, który mnie interesuje ale niestety więc założyłem nowego posta.
Stałem się szczęśliwym posiadaczem Citroena C3 i chciałbym wymienić moje radio. Najlepiej żeby to było radio na cd/mp3 i/lub z wejściem usb/sd ale niekoniecznie. Przy okazji głośniki standard chciałbym wymienić. Nie jestem jakimś technomaniakiem że ma mi się 'cytrynka' trząść podczas słuchania ale dobra jakość ogólna dźwięku i dobry bas to jest to co mnie interesuje.
Tylko jest jeszcze jedna kwestia-auto ma w standardzie obsługę radia przy kierownicy - jest możliwe aby to pozostało dalej aktywne ?
Pozdrawiam i liczę na jak rzetelniejszą odpowiedź bo jestem laikiem kompletnym
Kup sobie zmieniarke, to będzie najlepszy pomysł. A co do głośników to do jakiej ceny?? I ważne jest jakie masz orginalne(rozmiar) bo myśle że chceszw orginalne miejsce włożyć.
czyli z mp3 nici zmieniarkę jaką znalazłem na allegro to :
[link do oferty na Allegro wygasł] na linku powyżej widać też moje fabryczne radio.
głośniki rozmiary dowiem się bo oczywiście chciałbym w miejsce fabrycznych.
Jeśli byś miał zmieniarke to po co ci MP3?? Moim zdaniem może coś innego niż blaupunkt chodz nie jest to zły sprzęt. I powiedz cenowo co Cie interesuje.
no z tymi głośnikami to muszę poszukać jakiejś książeczki czy coś do auta bo mam tylko książke serwisową i gwarancyjną.
a zmieniarka? najlepiej jeśli to byłby kompromis między jakością a ceną - myślę do 300 zł znajdzie się coś ciekawego. Jak to się instaluje ? lepiej znaleźć kumatego kolegę czy można samemu kombinować?
ta propozycja jest dość ciekawa ale nie wygląda to zbyt estetycznie : [link do oferty na Allegro wygasł] mam nadzieję, że zaproponujesz mi coś rozsądnego
Samochodem elektrycznym dookoła świata - Izabella Miko Izabella Miko przyleciała do Polski prosto z USA by opowiedzieć o tym, po co jeździła na stację paliw... elektrycznym Mitsubishi i-MIEV. Zdradzi też, jak wyglądałaby jej podróż dookoła Ziemi za kierownicą auta na prąd. ...
10 używanych funcarów za nieduże pieniądze Samochody sportowe kojarzą się zwykle z drogimi konstrukcjami z Włoch, Niemiec i Japonii. Ale wcale nie trzeba mieć pękającego w szwach portfela, żeby móc cieszyć się przyjemnymi emocjami za kierownicą. Oto 10 używanych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.