Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Oczywiście że tak . Wprawdzie w innym aucie ale analogicznie wycieraczka nie wycierała jakby się chciało u góry - to montaż kamerki na dole ,w miejscu gdzie szyba była czyszczona doskonale.Gadek80 napisał(a):Może ktoś miał taki problem i go rozwiązał?
Gadek80 napisał(a):Wymiana pióra a nawet wycieraczki nic nie dała.
Jak wymieniłeś wycieraczkę i dalej jest taki sam problem to przy nowym samochodzie pewnie też by był ale mało kto korzysta z tej wycieraczki, wiem po sobie i takie rzeczy nie wychodzą od razu. Generalnie można by było pokombinować z tym piórem ale gra chyba nie warta świeczki. Kiedyś w innym samochodzie miałem posobny problem i jedną wycieraczkę musiałem wyrzucić (nową) bo przekombinowałem z doginaniem tu i tam ale za to drugą udało się tak ustawić że prawie było idealnieGadek80 napisał(a):pewnie jak auto było nowe nie było takiego problemu.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki CITROEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne CITROEN