Citroen C4 II - warto zainteresować się tym autem?

11 Mar 2019, 20:54

Witam, natrafiłem na kilka ogłoszeń i zastanawiam się czy warto zainteresować się wspomnianym autkiem. Zwracam się do właścicieli bądź zorientowanych w temacie. Jaki silnik wybrać w takim modelu? Opłaca się wydać około 20k za takie auto, czy lepiej poszukać czegoś innego? :unsure:

Citroen C4 II - warto zainteresować się tym autem?

Ogłoszenia na które natrafiłem:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
kiwi92
Nowicjusz

Zdjęcia: 5

12 Mar 2019, 18:57

Auto samo w sobie całkiem fajne jak na kompakta w dobrej cenie, chociaż wolę jeździć jako pasażer (lepiej się siedzi, nowocześnie dookoła), aniżeli kierowca (za wysoko mi się siedzi, kierownica mocno wciśnięta w deskę).
Diesla od PSA to jedne z lepszych na rynku.
Przy Twoim budżecie jesteś jednak mocno narażony na auta powypadkowe i z przekręconymi licznikami a każdy diesel to podwyższone ryzyko ze względu na towarzyszące temu silnikowi komponenty (dwumasa, filtr cząstek stałych, wtryskiwacze).
tomekdk

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Škoda Kodiaq SPORTLINE i Škoda Kodiaq Scout
    Modele KODIAQ SPORTLINE i KODIAQ SCOUT stawiają kolejny krok w ofensywie czeskiej marki w segmencie SUV. ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Elegancki i dynamiczny SUV, który szczególnie przypadnie do gustu entuzjastom ...