Citroen c5

06 Gru 2008, 13:45

Witam !
Na początek chciał bym przeprosić za to że umieszczam ten temat w tym dziale, ale nie znalazłem odpowiedniego na ten temat :D

Ojciec posiada citroena c5(exclusive = pełna opcja) 2.2 HDI/ 100KW/ 150000 tysięcy przebiegu/ 2005 rocznik,

kupił go z salonu, samochód był cały czas serwisowany w autoryzowanym salonie citroena. ten model był w roku 2005 uznany jako najbezpieczniejszy samochód roku.

Teraz planujemy go sprzedać ale nie mamy pojęcia jak go wycenić. wtedy ojciec zapłacił za niego 34 000 euro.
Dodam że samochód ma lekko obity zderzak tylni po prawej stronie ponieważ miałem nim stłuczkę.

reszta jest w idealnym stanie, karoseria poza zderzakiem który wymieniłem jest także w doskonałym stanie.

I teraz pytanie:
Za ile można go sprzedać w Polsce, tak żeby sie z tym nie bawić a dostać przyzwoitą sumę?

Pozdrawiam i dziękuje.
Prezes93
Nowicjusz

Miejscowość: Antwerpia

06 Gru 2008, 15:07

Mysle, że koło 25tys zł to max, zwłaszcza ze był sprowadzany.
Baqś

06 Gru 2008, 16:39

Dla czego w takim razie, w Belgii proponują mi 15 000 euro ?? :D
Prezes93
Nowicjusz

Miejscowość: Antwerpia
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota NCSV – niezwykłe kombi w stylu coupe
    Toyota NCSV to wyjątkowy samochód koncepcyjny, który posiada cechy charakterystyczne dla coupe, sedanów oraz… kombi! Został zaprojektowany dla 30-latków końca lat 90., którzy zafascynowani ...
    Opony całoroczne – jakie mają wady i zalety?
    Opony całoroczne – do wszystkiego, czyli do niczego? Czy może jednak istnieją uniwersalne opony, na każde warunki drogowe? Kiedy decydujemy się na zakup nowego kompletu opon mamy dwie dostępne opcje – opony dedykowane ...