wygląda względnie. za 900zł niczego specjalnego bym sie nie spodziewał. nie wiadomo ile trzeba by było włozyć żeby wszystko było oki. co do wycieków i ogólnego stanu hydro... jak się dba, dogląda od czasu do czasu i wymienia wszystko od razu gdy jest cos nie tak to nie ma problemów. jak coś cieknie to trzeba od razu zlikwidować wyciek bo w przeciwnym wypadku gdzieś w trasie może zacząć się lać aż wszystko wyleci i wtedy laweta. a lhm nie taki drogi. w sklepie za 25 zł. nawet na alledrogo nie opłaca się kupować. tak samo wymiana całego to koszt 150 zł. no i co najważniejsze sam sobie go możesz wymienić. naprawy tego ustrojstwa.. zalezy od mechanika. ja mam jednego i jedynego mechanika w okolicy od hydro i mam do niego 70 km w jedną stronę. ale wiem że warto jechać bo wszystko zrobi i kasy nie zadrze. oczywiście mam podrodze serwis citroena ale tam nie dość ze zdzierają kase to jeszcze są nie kompetentni. heh mi HA nie działało a oni mi że kule do wymiany. tam tylko na wymianę oleju. ja uważam że części to średnio kosztują a naprawy u mojego mechanika są bardzo tanie. np nabicie kul- 25zł szt., lhm z wymianą+ odpowietrzanie hamulców - 180zł, regeneracja pompy lhm z przełożeniem- 200zł, podpiecie pod kompa- 30zł, czyszczenie korektorów chyba 50zł szt. tak więc nie tak drogo wręcz tanio. dobra kończe bo moge pisać i pisać