Witam
Z całej gamy dostępnych samochodów wybrałem honde civic 6 po liftingu 1,4 silnik i forda focusa 1 generacji do 20tyś zł
I tu mam dylemat który samochód wybrać, szukam rzadko psującego się i w miarę dynamicznego, może ktoś doradzić mi? A może zaproponujecie inny model?
pozdrawiam
Forda bym sobie raczej darował. Jeżeli masz do dyspazycji 20 tys. zł to radze Ci dozbierać jeszcze z 3 tys. i kupić Civica VII generacji. Za 23 tys. śmiało takiego kupisz z początku produkcji. Dla mnie to jest najlepsza alternatywa.
Honda Civic VII niestety odpada - za droga. Czytałem, że focus mimo problemów z tylną osią i problemami z rdzą jest całkiem dobrym autem i co najważniejsze - można kupic w dobrym stanie za 20 tyś zł. Czekam na więcej opinii
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Skoda Octavia z nowoczesnym i oszczędnym silnikiem 1.5 TSI Do gamy silnikowej modelu OCTAVIA dołączyła nowoczesna jednostka 1.5 TSI o mocy 150 KM. Nowy silnik dzięki nowoczesnym rozwiązaniom daje kierowcom korzyść niższego zużycia paliwa i niższych kosztów eksploatacji. Cały ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.