chce zalozyc gaz do mojej hondy bo na benzynce jedak pali. Powiedzcie mi czy mozna sobie np. kupic gdzies uzywana instalacje (bo widze na allegro i tablicy ze sa) i potem z nia pojechac do gazownika zeby ja zalozyl?
jak kazdy z nas chce po prostu zaoszczedzic nowa instalacja III gen. mnie wyniesie okolo 1300zl myslalem ze jak kupie sobie na allegro w dobrym stanie instalacje za 500zl to z zalozeniem nie przekrocze 1000tys a efekt bedzie ten sam.
efekt napewno nie ten sam. Gazownik może nie chcieć wystawić dokumentów potrzebnych do wbicia gazu w d.r. albo zarząda dodatkowej opłaty. Oczywiście nie ponosi odpowiedzialności za instalację więc gwarancji bedziesz szukał na Allegro itd. Przez takie pseudo ,,oszczędzanie" rozpowrzechnia się zła opinia i LPG.
LPG to dobra opcja na oszczednosc ale trzeba umiec z niego korzystac i wiedziec ze powinno sie pojechac do gazownika przynajmniej raz w roku na wymiane filtrow i regulacje. Dobra, nie bede oszczedzal na tym skoro mowicie ze lepiej zalozyc nowa z gw. i papierami.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Kompromis na drodze - rowerzyści kontra kierowcy Wiosną wiele osób przesiada się na rower. Rowerzyści są pełnoprawnymi uczestnikami ruchu drogowego – to fakt, który kierowcom samochodów często trudno zaakceptować. "Każdego roku na polskich drogach ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.