Civic V vs konkurencja

04 Lip 2010, 14:07

witam
ostatnio zaczynam myśleć o moim pierwszym samochodzie. na poczatku miał być tylko golf 3 albo audi 80. po wielu przemyśleniach stwierdziłem że golf 3 bedzie odpowiedni. potem doszedłem do wniosku że golfa i 80 wszyscy mają. zacząłem rozglądać sie za czymś innym i w oko wpadła mi mazda 323f, civic V, xantia i bravo. dysponuje kwotą 6 - 7 tys. xantię za to kupi ale mk1 ale ona mi się za bardzo nie widzi a mk2 za te pieniądze nie kupi. bravo fajne ale jakoś fiaty mnie specjalnie nie przekonują. 323f niczego sobie ale też tego coraz więcej w mojej okolicy. teraz zastanawiam się nad honda civic V coupe 1.5 albo 1.6 i najlepiej z lpg. bardzo ładnie wygląda, dużo dobrych opinii o niej słyszałem, mało pali i mocne silniki. wg was civic za te pieniądze bedzie lepszy od przedstawionej wyżej konkurencji?
scrolll
Początkujący

Miejscowość: podkarpacie

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat, aby działał poprawnie?
    Alkomaty z czasem mogą się rozregulować i wskazywać mało precyzyjne pomiary. Dzieje się tak z różnych przyczyn. Może być efektem działania niekorzystnych warunków zewnętrznych, takich jak zbyt wysoka temperatura ...
    Audi e-tron GT concept - elektryczny samochód koncepcyjny
    Audi e-tron Trzecie. W Los Angeles, światowej stolicy filmu, na odbywającej się tam wystawie motoryzacyjnej cztery pierścienie przedstawiają nową gwiazdę. Zobaczyć tu można przygotowane specjalnie na to wydarzenie auto koncepcyjne ...