Już sie dawno zaczeło,ostatnio na allegro widziałem Golfa II,który był byle jak odpicowany ale było widać po nim co przeszedł i co najlepsze był z okolic własnie Bierunia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Co można zepsuć, naprawiając? Top 5 najczęstszych błędów Teoretycznie wystarczą dobre chęci, żyłka majsterkowicza i internetowe poradniki z serii "zrób to sam". W praktyce często okazuje się, że samodzielna zabawa w mechanika wcale nie jest prosta, a wizyta u profesjonalisty ...
Ostatnio w pracy rozmawiałem z klientem na temat jego zdolności finansowych. Facet twierdził, że niedługo będzie miał kasę, bo sprzeda auto. Ja na to, że to różnie bywa z tą sprzedażą, rynek nasycony, itd. A on mi na to, że da taką cenę, że sprzeda się w 2 dni, bo mu kasa na remont domu potrzebna, a że w dowodzie Sandomierz to już dalej nie pytałem
Muszę się wybrać do Sandomierza na giełdę;) na pewno pojawi się sporo bardzo atrakcyjnych cenowo ofert samochodów podtopionych! bo zatopionych nie ma szans uratować.
Mieszkam w okolicach Sandomierza i wiem dokładnie jak to wszystko wygląda inna sprawa, że robi to upiorne wrażenie tragedia tym bardziej, że dotkneła wielu moich znajomych także nie ma się co śmiać.
Zbytnio się na tym nie znam, ale ostatnio mi się chwalił znajomy mechanik, że kupił Volvo warte 60 tys za 27. Oczywiście po powodzi. Wydal kilka tys na suszenie, elektronikę i takie tam i autkiem jeździ. Mówi, że wszystko gra. Nie wiem jakie skutki na przyszłość, ale oferta fajna
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.