Gdi to fakt wtryskiwacze w komorze spalania ja założyłem 2 generację bo sekwencja to nie opłacało sie tak jak pisze tfsi, narazie na lpg jest przejechane niespełna 50000 km bezproblemowo co ciekawe oryginalne wtryskiwacze działają dalej tylko raz na 200 km ostro przegonię go zawsze na paliwie z 10 km.Mi auto nie strzeliło ani razu żonie teża jeśli by nawet to nic sie nie powinno stać mam zmieniony kolektor ssący na aluminium z wersji przedliftowej bo na plastiku może być problemwo on ma dolot zmienych długości.Kolega jeździ na plastiku i jak na razie też bezproblemowo ale jemu wtryskiwacze odmówiły posłuszeństwa po 14000 km ale on wogule nie używał paliwa odpala na gazie i jazda co ciekawe jak było -22 odpalił bez problemu ,używane wtryskiwacze 4 na szrocie to 100 zł.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Jak producenci kamuflują swoje prototypowe modele? Na kultowym Goodwood Festival of Speed po raz pierwszy w warunkach drogowych Toyota pokazała nową Suprę. Ale sportowego coupé nie mogliśmy podziwiać w całej okazałości, bowiem jego nadwozie zostało pokryte skutecznym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.