Samochód do 12k. Ibiza czy Civic VII?

05 Lut 2013, 22:48

Witam. Znalazłem dwie całkiem ciekawe aukcje, ale chciałbym się dowiedzieć czy wybrane przeze mnie aukcje są w miarę autentyczne i czy w ogóle warto płacić tyle nawet jeśli wszystko jest ok. No i oczywiście na co zwracać uwagę, jakie są wady i zalety tych silników jak i samych samochodów.

Ps. Czy silnik Ibizy Sport różni się jakoś bardzo częściami od inny popularniejszych i czy ewentualnie koszta naprawy są dużo wyższe?

Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Dorzucam jeszcze coś takie. Wykracza poza budżet, ale wygląda ciekawie.

Bednar
Nowicjusz

Auto: Brak

06 Lut 2013, 15:07

Każdy z tych modeli musiałbyś obejrzeć na żywo,ciężko cokolwiek stwierdzić o samych zdjęciach. Zarówno Ibiza jak i Civic prezentują się ładnie,z doświadczenia polecałbym Seata,z tym że silnik tylko benzyna. Powiedzmy 1.6.
Ozon24
Nowicjusz

Auto: BMW 525

07 Lut 2013, 00:04

No mnie osobiście interesuje właśnie tylko benzyna ewentualnie gaz, bo diesel mi do jazdy po mieście nie potrzebny. Do tego duże koszta napraw odpadają. Właśnie jedna z tych Ibiz jest z silnikiem 1.6.

Wiesz może coś o częściach do tej wersji sport? Takie same czy inne?
Bednar
Nowicjusz

Auto: Brak