Witam który z tych samochodów polecacie?? Obecnie poruszam się civiciem od ojca, lecz z bardzo słabym silnikiem 1.4 83 km. Wiec taki Civic z 1.8 zupełnie odmieni jazdę. Ale czy jest sens kupna takiego samego auta, jakim obecnie jeżdżę. Również zastanawiam się nad awaryjnościa. Honda moim zdaniem lepiej wypada pod tym względem tylko o jak bardzo. Lecz nie powiem kusi ten tylny napęd. Pozdrawiam i licze na jakas podpowiedz. Bo ciężko jest mi się zdecydować.
Ostatnio edytowany przez Answer 10 Lut 2014, 14:31, edytowano w sumie 2 razy
Z chęcią. Lecz budżet ustawilem na max 32 tys. Wiec wybór mam tylko z tych silników. Z BMW martwi mnie jeszcze jeden problem, a mianowicie odsprzedaż bo coś mało ich na Allegro. Pewnie małe zainteresowanie ale przynajmniej mniej ich na ulicach, nie to co Civiców.
Zdecydowanie Honda. Oszczędna, szybka i praktyczna, bo w 1er z tyłu jest ciasno i tak na prawdę to tylko namiastka BMW ale za to plastiki ma lepsze we wnętrzu choć d*py nie urywają jak na klasę premium ...i Honda co dziwne lepiej trzyma cenę
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Przewodnik po hybrydowych SUV-ach Lexusa Segment SUV-ów nieprzerwanie rośnie. Rośnie też popularność hybryd. W bardzo istotnym stopniu przyczynił się do tego Lexus. To Japończycy pokazali pierwszego w historii luksusowego SUV-a, a później pierwszą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.