Witam który z tych samochodów polecacie?? Obecnie poruszam się civiciem od ojca, lecz z bardzo słabym silnikiem 1.4 83 km. Wiec taki Civic z 1.8 zupełnie odmieni jazdę. Ale czy jest sens kupna takiego samego auta, jakim obecnie jeżdżę. Również zastanawiam się nad awaryjnościa. Honda moim zdaniem lepiej wypada pod tym względem tylko o jak bardzo. Lecz nie powiem kusi ten tylny napęd. Pozdrawiam i licze na jakas podpowiedz. Bo ciężko jest mi się zdecydować.
Ostatnio edytowany przez Answer 10 Lut 2014, 13:31, edytowano w sumie 2 razy
Z chęcią. Lecz budżet ustawilem na max 32 tys. Wiec wybór mam tylko z tych silników. Z BMW martwi mnie jeszcze jeden problem, a mianowicie odsprzedaż bo coś mało ich na Allegro. Pewnie małe zainteresowanie ale przynajmniej mniej ich na ulicach, nie to co Civiców.
Zdecydowanie Honda. Oszczędna, szybka i praktyczna, bo w 1er z tyłu jest ciasno i tak na prawdę to tylko namiastka BMW ale za to plastiki ma lepsze we wnętrzu choć d*py nie urywają jak na klasę premium ...i Honda co dziwne lepiej trzyma cenę
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Wielki piknik motoryzacyjny - Automaster Show 2014 za nami! Wielki piknik motoryzacyjny Automaster Show 2014 który odbył się w Kamieniu Śląskim na terenie lotniska już za Nami. Wszyscy którzy przybyli myślę że wracali zadowoleni ponieważ atrakcji przygotowanych przez ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.