No więc mam pewien problem...nie wiem, który model mam wybrać! Chevrolet aveo z 2004r z silnikiem 1.2 czy Opla astre II z 1998 r(nie kombi) z silnikiem 1.7 TDI !!!
Chciałbym usłyszeć jakieś wasze opinie na ten temat...
Z góry dziękuję!!
Astra ma chyba silnik DTi...
Oczywiści że Astrę o ile jej stan techniczny jest bez zarzutu.Ten silnik 1,7 jest moim zdaniem największym kompromisem w tym modelu,czyli jest nieawaryjny,ma akceptowalne osiągi oraz mało pali.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Strefy "Tempo 30 km/h" - czy to tak naprawdę działa? Rośnie popularność stref "Tempo 30" w miastach zarówno na świecie, jak i w Polsce, bo statystyki pokazują ich dużą efektywność. Miasta odnotowują spadki liczby wypadków od 10 do ponad 40%. Strefy te coraz częściej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.