witam tak jak w temecie nie wiem na co sie zdecydowac czy bmw czy merc wiem ze te modele to 2 inne typy ale tylko takie mi sie podobaja dodam ze mam 80tys do wydania dzieki za pomoc
wlasnie wiem ze to dwa inne swiaty. ale bardziej jestem do bmki przychylny powiedz ile pali twojej mamie czy cos powaznego sie w niej zepsuło
dzieki wielkie za odpowiedz
nic poważnego się z nim nie działo z tym że jest to samochód z ostatniego roku produkcji,za 80 tys raczej takiego nie dostaniesz.Na trasie pali 7-9 l w mieście 10-13 l oczywiście wszystko zależy od stylu jazdy.
Hyundai NEXO - samochód nowej generacji zasilany ogniwami wodorowymi Podczas targów elektroniki konsumenckiej CES 2018 w Las Vegas Hyundai zaprezentował całkowicie nowy model NEXO zasilany ogniwami paliwowymi. NEXO jest technologiczną wizytówką w rozbudowanym portfolio ekologicznych ...
Kopiowanie samochodów Policyjne źródła donoszą,że w ostatnim czasie bardzo wzrosła ilość kradzionych samochodów.A właściwie nie kradzionych,ale kopiowanych.Polega to na tym,że kradzione sa dokumenty samochodu i na ich podstawie jest ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.