witam tak jak w temecie nie wiem na co sie zdecydowac czy bmw czy merc wiem ze te modele to 2 inne typy ale tylko takie mi sie podobaja dodam ze mam 80tys do wydania dzieki za pomoc
wlasnie wiem ze to dwa inne swiaty. ale bardziej jestem do bmki przychylny powiedz ile pali twojej mamie czy cos powaznego sie w niej zepsuło
dzieki wielkie za odpowiedz
nic poważnego się z nim nie działo z tym że jest to samochód z ostatniego roku produkcji,za 80 tys raczej takiego nie dostaniesz.Na trasie pali 7-9 l w mieście 10-13 l oczywiście wszystko zależy od stylu jazdy.
Uwaga! Od 1 czerwca 2021 ważne zmiany w przepisach. Od 1 czerwca 2021 roku wchodzą dość istotne zmiany w ustawie PoRD. Dotyczą nie tylko kierowców, ale też pieszych. Co się zmiania? Na początek najbardziej kontrowersyjny i pokręcony przepis : 1. pieszy znajdujący się ...
9 rzeczy, które musisz wiedzieć o nitro N2O Ludzie nieustannie czegoś poszukują – astrofizycy życia w kosmosie, biolodzy recepty na długowieczność, a tunerzy sposobów na wyciśnięcie jak największej mocy z silników. Ci ostatni mają najłatwiejsze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.