27 Gru 2022, 09:41
Jak podoba Ci się gt to czemu nie, fajnie dla roodziy tez sprawdzi się f10, pomimo wieku dalej trzyma ładną linie i się nie starzeje, musisz pamiętać że te nowsze auta, nie zależnie od marki to już auta które nie mają nic wspolnego z długą bezawaryjną jazdą.
V nie jezdziłem ale miałem całkiem niedawno s90, auto duże, nawet powiedziałbym że przesadnie duże, pomimo że chinol tandety nie czuć, trzyma poziom, miałem to właśnie z 2.0d d4 i jedzie ok, bez fajerwerków jak przesiądziesz się z 330d ale naprawde wystarczająco i spalanie nie wysokie, trzyma poziom premium koszta tez są premium. Co na minus dla volvo? Nawet taka głupota jak wymiana klocków musisz jechać do volvo bo standardowe interfejsy niie mają dostępu co w przypadku bmw czy innego populasa dostęp masz z aplikacji z telefonu nawet. Kolejną rzeczą jak np jakiś chip czy wyrzucić fap inne rzeczy możesz zapomnieć w przypadku volvo. Pójdzmy jeszcze w stronę karoserii, części są bardzo drogie, nawet używane, przypuśćmy błotnik używany jest droższy niż nowy do bmw a budowa volvo jest taka że nawet jak mocniej zderzakiem uderzysz np w krawężnik to błotnik się łamie na rancie no i juz nadaje się doo wymiiany, w oogóle każda obszurka rantu kończy się wymianą bo ich forma jest juz nie do odtworzenia tak żeby nie było widać ingerencji. No i trzeba się przyzwyczaić do specyficznego systemu obsługi na tym tablecie ale to w sumie jak w każdym nowoczesnym aucie ale tu jest niepowtarzalnie.
Szkoda że nie szukałeś wcześniej bo sprzedałem too volvo za 21 tys euro 95 tyś przebiegu 2018.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika