Na twoim miejscu z tej listy stawiał bym na pozycję Toyoty! Niezawodne samochody. Moje toyoty (3) na nauce jazdy ma przejechane każda około 170 000tys km. i w dwóch wymieniłem łożysko w kole a w jednej sprzęgło.
Żaden samochód z tej listy nie dorówna S-Maxowi Jeździłem większością aut, które podałeś i uwierz mi, że S-Max będzie najlepszym wyborem. Jeśli masz jakieś pytania odnośnie jednostki 2.0 TDCi 143KM, odpowiem na pytania.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Lamborghini Centenario - trzy końcówki wydechu Centenario to niezwykle rzadkie auto - powstało jedynie w liczbie 40 egzemplarzy, w tym 20 w wersji coupé i tyle samo w odmianie roadster. A powód do stworzenia takiego samochodu był nie byle jaki - włoska marka ...
Renault mi się akurat nie podoba,ale Toyota jak najbardziej tak,tym bardziej w nadwoziu kombi. A co przemawia za S-Maxem? Podaj argumenty. Ma lepsze blachy niż Toyota?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.