Witam, Przeglądałem troszkę forum i jakoś nic nie znalazłem interesującego więc postanowiłem założyć nowy temat. Chciałbym zmienić samochód do 9000zł max i nie wiem co by tu wybrać. Jak na razie zastanawiam sie nad: Volvo V40 i s40 rocznik niestety do 99 Skoda Octavia do 02 się trafiały Co proponujecie ? Silnik do 1.8 najlepiej z gazem ew Diesel PS. Jestem ze Świętokrzyskiego
A ile km rocznie będziesz robił? Bo jeżeli poniżej 20 tyś to diesel tak naprawdę będzie mało opłacalny,szczególnie do jazdy miejskiej. W kwocie do 9 tyś zł proponuję z bardziej ekonomicznych aut szukać także Peugeota 206 lub Opel Corsa. Jeżeli zaś chcesz kompaktowe auto to Opel Astra II. Znajdziesz już z bardzo dobrym wyposażeniem.
Octavia z 2002r za 9tysięcy?Owszem ale tylko poflotowa czyli zmęczona przez przedstawiciela handlowego.
Może coś z tych? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tylko cena troche kosmiczna. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
a taka skoda [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] za 8200 pójdzie, wygląd super jak na te lata i to co się dało zobaczyć pod spodem tez nieźle. Planuję dołożyć gaz na miesiącach. Szybka porada .
Dobra, autko kupione wydaje się fajne ale przednia szyba wydaje się być wymieniana, stwierdzam to po tym ze nie ma logo skody. Przed zakupem był na diagnostyce i było zaglądanie pod spód. Nie wydawał się na bity ani nie jest "zjedzony" został określony na "stan lepszy niż 10 latek ale rocznikowi nie ten" Ogólnie zadbany. Brak książki serwisowej. Czy może ktoś sprawdzić VIN TMBZZZ1U9V2015515
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Audi Urban Concept Spyder - samochód studyjny Samochód studyjny Audi Urban Concept Spyder, gwiazda Międzynarodowej Wystawy Motoryzacyjnej w 2011 r. we Frankfurcie, stanowi konkretną propozycję dla mobilności jutra. W swoich założeniach przeznaczony jest dla nowoczesnego ...
Co do przebiegu no to nie wiem jaki ona tam ma na pewno ale widać ze w środku nie jest zjechana ani kierownica ani drążek więc może i ma tyle. Oglądałem inną miała drugie tyle i we wnątrz była gorsza. Wiem że nadwozie i podwozie jest super mimo wieku porównując mój stary co prawda starszy 2 lata to jest z niego ruina.
PS. Pod maską jest karteczka ze zmianą oleju nie pamiętam ile miała tam przebiegu ale nie wiele mniej niż na liczniku. Wiem że to można wszystko zrobić cacy i oszukać ale po co ?
Ja bym osobiście kupił opla astre II. Bardzo przyjemne autko, dobrze się nim jeździ, ekspoatacja tania, częsci dostępne i nie drogie. Auto ładnie się prezentuje Pozdrawiam
mateusiak napisał(a):Co do przebiegu no to nie wiem jaki ona tam ma na pewno ale widać ze w środku nie jest zjechana ani kierownica ani drążek więc może i ma tyle.
No i własnie te rzeczy najłatwiej wymienic więc bardzo często handlarze to robią
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.