Witam, szukam auta z silnikiem benzyna 1.2 do 1.6.. trasa jaką najczęściej pokonuje to 7km (tyle mam do pracy), interesuje mnie auto 3drzwiowe.. zgrabne czekam na sugestie:) z góry dzięki
do jakiej kwoty szukasz?jakieś wymagania czy tylko zaznaczona pojemność?
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
Moje propozycje: Volkswagen Polo IV: - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -w 1.2 trochę mułowaty jest - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Volkswagen Lupo: - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
o kurde,faktycznie zapomnialem,skupiłem się tylko na poście.dzięki maciek za uwagę.jaka wtopa.
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
Kamperem na wakacje - poradnik dla początkujących Podróż kamperem jest porównywana do żeglowania na pokładzie jachtu. Przez wielu jest to uznawane za jeden z najlepszych sposobów na spędzenie wakacji. Na szczęście nie trzeba być właścicielem dobrze wyposażonego ...
Szukamy samochodu za granicą - strony z ogłoszeniami motoryzacyjnymi Poszukiwanie samochodu za granicą może być korzystne, ponieważ często pozwala na znalezienie lepszych ofert lub modeli niedostępnych w kraju. Jednakże, zanim podejmiesz decyzję o zakupie samochodu za granicą, warto wziąć ...
Myślę,że jeżeli codziennie dojeżdżasz do pracy 7 km,to najlepiej byłoby skupić się ekonomice danego auta. Moc odgrywa mało istotna rolę. Co powiesz o Renault Clio w wersji 3 drzwiowej z mniejszym silnikiem? Spali Ci około 5 l na 100km,więc myśle że warto się nad tym zastanowić.
moc dla mnie jest mało istotna bo raczej pokonuje krótkie trasy i to w mieście więc nie za bardzo jest gdzie poszaleć... co sądzicie o Seacie Ibiza czy Opel Corsa C jakie spalanie jest w tych autach z silnikiem 1.2 czy 1.4?
Seat Leon pierwsza myśl Toyota Corolla niezawodny samochodzić, praktycznie niezniszczalny, ale brzydki jak noc VW Polo, Opel Corsa. Takie wozidła mi przychodzą do głowy narazie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.