Co kupić do max 50000zł?

16 Kwi 2009, 23:21

Witam
Wkońcu nadeszła ta chwila i kupuje samochód... Moge na niego wydać max 50000zł... Ma to być auto jak najbardziej "sportowe" zleży mi aby było min. 4osobowe, bardzo mile widziane autka z silnikami trubo... moim marzeniem jest Impreza STi no ale niestety za te pieniądze raczej nie kupie STi czy Evo w dobrym stanie a nawet jeśli to utrzymanie będzie za wysokie. Zastanawiam sie nad np Mazdą 6 MPS co o niej sądzicie? a Może lepiej Audi A4 3.0TDi lub BMW3 330d? Albo może Alfa GT Q2? Chciałbym również aby miało napęd 4x4 no ale ostatecznie może być inny... może macie jakieś inne propozycje? Aha i jeszcze jedno czy szukać w pl czy może skąds sprowadzić? Jeśli sprowadzić to skąd? Z góry dzękuje za pomoc i pozdrawiam

PS: Sorki bardzo mi sie wczoraj śpieszyło pisząc to i nie zwróciłem uwagi...
Ostatnio edytowany przez pawelw123, 17 Kwi 2009, 10:22, edytowano w sumie 1 raz
pawelw123
Nowicjusz

Miejscowość: Żywiec

16 Kwi 2009, 23:38

z kąś sprowadzić? Jeśli sprowadzić to z kąt?
Z kątowni.
Pociesze cie, zawsze mogło byc gorzej "zkont"
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

19 Kwi 2009, 10:41

co ma piernik do wiatraka
spieszyło mi się więc popełniam orty hahah śmieszą mnie takie wymówki
"Co kupić do max 50000zł?" słownik ortograficzny będzie odpowiedni na początek.
Loosmo
Początkujący

19 Kwi 2009, 13:10

a myślałeś nad takim wynalazkiem jak...

Mazda RX8 ?? :wink:
metodoz
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: śląsk

19 Kwi 2009, 14:16

silnik wankla okey ale w razie czego kto to pozniej naprawi :)
brałbym bmw
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

19 Kwi 2009, 21:11

zgadza się, dlatego użyłem słowa 'wynalazek', silnika wankla nie naprawi pierwszy lepszy warsztat a raczej tylko aso co jak zawsze kosztuje, ale ...
uważam że warto kupić ten wóz, bynajmniej ja bym w niego zainwestował gdybym dysponował 50tyś plnów, styl, charakter tego auta, tylne drzwi, silnik etc. etc. można tak dniami wymieniać zalety tego auta. Ale jak się boimy wynalazków to Mazda 6 jest odpowiednia;) Pozdrawiam.
metodoz
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: śląsk

20 Kwi 2009, 20:44

Ok dziękuje wszystkim za odpowiedzi a wiecie może coś więcej na temat mazdy 6 mps? Np. Ile pali, czy ma jakieś wady?

[ Dodano: Czw Maj 07, 2009 10:28 ]
Witam znalazłem taką mazde [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co o niej sądzicie? Warto będzie ją kupić? Nie wydaje sie wam podejrzana ta niska cena?
pawelw123
Nowicjusz

Miejscowość: Żywiec