Co kupic Mitsubishi lancer evo czy Auti tt

co kupic

Audi tt
2
18%
Mitsubishi lancer evo
9
82%
Razem głosów : 11

21 Sie 2007, 17:46

Jak w temacie prosze o informacjie co lepiej kupic
dareg
Początkujący

21 Sie 2007, 19:37

z ciekawosci spytam czy auto ma być nowe ?
Oczywiście Mitsubishi EVO bo to prawdziwy sportowy wózek a do tego praktyczny sedan...bije na głowe Audi TT osiągami i praktycznie wszystkim innym.
Pekińczyk
Początkujący

21 Sie 2007, 20:15

oczywiście ze nowe
dareg
Początkujący

21 Sie 2007, 20:20

Ja również za Evo... auto z bogatą historią, piękną stylistyką, niezłymi osiągami... - miodzio.
damczer
Początkujący

21 Sie 2007, 20:44

damczer napisał(a):Ja również za Evo... auto z niezłymi osiągami... -
miodzio.

to chyba za mało powiedziane...osiagi sa powalające a jak ktoś nie umie jeździć i myśli że wsiadzie do 340konnego EVO (wersja mocniejsza) to powodzenia i krzyż na droge :)
Pekińczyk
Początkujący

21 Sie 2007, 21:35

Oczywiście, że Mitsubishi Lancer Evo :wink:

Auto w porównaniu do Audi TT jest bardziej uniwersalne, wygodniejsze, można nawet powiedzieć, że choć stworzone z myślą przewodnią kładzioną na prędkość to i tak w pewnym sensie rodzinne.

dareg ankieta - ankietą, ale przeciez i tak decyzja należy do Ciebie.
Najlepiej jazdy próbne w tym samym dniu audi tt i Miśkiem - jak sie będziesz czuł za kółkiem, ile przestrzeni masz; nie wiem czy masz rodzine czy nie - więc najlepiej zadaj sobie pytanie czy auto ma być sportowo- rodzinne czy tylko sportowe

Według mnie skoro myslisz kupnie nowego samochodu to raczej chcesz się nim cieszyc dłużej, więc lepiej czasem pomyslieć o przyszłości - niż brać tak o sobie auto.
Chyba, że ma byc to auto tylko na wyścigi :roll:

Pekińczyk z tego co wiem to na zamówienie można kupić Evo w wersji z 395 KM

Ale to trzeba mieć doświadczenie do prowadzenia szybkich aut, a jak wiadomo doświadczenie najlepiej zdobywać w rajdach, kjs'ach itd. :wink: :P
Samii
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach Euro NCAP
    Nowa SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach zderzeniowych Euro NCAP. "Bezpieczeństwo jest dla marki ŠKODA priorytetem. Odzwierciedleniem tego jest nasz najnowszy model. Naszym celem było stworzenie samochodu, ...

21 Sie 2007, 23:16

Samii napisał(a):Pekińczyk z tego co wiem to na zamówienie można kupić Evo w wersji z 395 KM

No to może ja odpowiem za niego - nie można kupić ponieważ zrobiono jedynie limitowaną serię GT 400, lecz niestety stworzono tylko 10 modeli w kolorze electric blue, ze wzmocnionymi hamulcami i elektrycznie regulawanym zawieszeniem...
Milwan

22 Sie 2007, 09:32

Milwan napisał(a):
Samii napisał(a):Pekińczyk z tego co wiem to na zamówienie można kupić Evo w wersji z 395 KM

No to może ja odpowiem za niego - nie można kupić ponieważ zrobiono jedynie limitowaną serię GT 400, lecz niestety stworzono tylko 10 modeli w kolorze electric blue, ze wzmocnionymi hamulcami i elektrycznie regulawanym zawieszeniem...

niestety nie zgodze sie z tobą ;D te samochody są cały czas do kupienie w kazdym salonie za 220000 zł a wersja z 280 km za 180000 zł 40000 zł rużnicy :(
dareg
Początkujący

22 Sie 2007, 16:17

dareg napisał(a):... za 220000 zł a wersja z 280 km za 180000 zł 40000 zł rużnicy :(

za dużo zer :roll: ja szukam samochodu max do 8tys. :wink: ale jakbym miał taką kase to nawet bym sie niezastanawiał miedzy Evo czy TT , zdecydowanie Evo. a jeszcze ktore evo ?
Praxus
Nowicjusz

Miejscowość: Gostynin

22 Sie 2007, 17:06

8tys?? chyba 80tys bo za 8 tysięcy, żednego z tych samochodów nie kupisz
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

22 Sie 2007, 17:07

endrju napisał(a):8tys?? chyba 80tys bo za 8 tysięcy, żednego z tych samochodów nie kupisz

mówie że ogólnie szukam autka a nie konkretnie któregoś z tych :wink: i tak skończe z Golfikiem
Praxus
Nowicjusz

Miejscowość: Gostynin

23 Sie 2007, 12:49

dareg napisał(a):niestety nie zgodze sie z tobą ;D te samochody są cały czas do kupienie w kazdym salonie za 220000 zł :(

Nie będę polemizował, ale takich informacji dowiedziałem się na necie...
Milwan