Co kupić po 190 ?

24 Mar 2013, 22:56

Witam kolegów ! Mam pewien dylemat.. Mam dwie 190 jedna w dieslu 2l druga 2,5l. Chcę sprzedać 2 litrówke i zamienić na coś innego może być i benzyna.. Nie wiem zbytnio co wybrać czy jakiegos sedana czy kompakt.. Jakas honda civic 1.4 ? W Mercedesie mam wygodę nie chciałbym tego stracić.. Fajne byłoby jakieś autko gdzie mozna troszke docisnac nie przejmojąc się jakimś ogromnym wirem w baku.. Poradzcie coś ;)
lukasz78
Początkujący

Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Focus mk2
Silnik: 1.6 100km duratec
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006

24 Mar 2013, 23:52

Witam.Jaka cena by Cię interesowała za tego mercedesa 190?Z którego jest roku i w jakim jest stanie?Gdzie jest do obejrzenia?Pozdrawiam Łukasz.
ruben1980
Obserwowany

Prawo jazdy: 06 03 1980
Auto: mercedes 124
Silnik: 300d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1988

25 Mar 2013, 09:13

Może coś z BMW?
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

27 Mar 2013, 23:49

Fakt myslałem dużo o e34 ale nie wiem czy warto się w to pakować.. Musiałbym zakładać gaz bo diesel w bmw odpada.. Jezdze czasem e39 2.5 benzyna to auto swietnie jest bardzo milo się prowadzi szczerze polecam, ale niestety nie na moją kieszeń ;) e36 odpada szanuje te auto są bardzo fajne, ale mnostwo gowniarstwa się w nich wozi i to mnie strasznie zraża. Co do sprzdazy mojego Merca to puki co nie sprzedaje go musze odlozyć troche kasy jeśli chciałbym sie przesiaść na coś innego.. Mój egzemplarz jest w stu % na orginalnych częsciach na blacie jest 360 tyś ale wydaje mi się ze ma o wiele wiecej mimo tego oleju silnik nie bierze i chodzi swietnie ;) Kumpel ma też 190 1.8 benzyna gaz i tam strasznie oleju mu ubywa.. jedynym mankamentem w moim mesiu jest to, że ma troche rdzy na 1 nadkolu i klapie bagaznika. szkoda tego auta sprzedawac tak naprawde bo wiem ze jeszcze dlugo pojezdzi, chcialbym wziasc za niego z 6.500 zł. Jak bedzie na sprzedaż to napewno napiszę. Pozdrawiam koledzy.
lukasz78
Początkujący

Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Focus mk2
Silnik: 1.6 100km duratec
Rok produkcji: 2006
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyoty Camry 8 generacji
    Fabryka Toyota Motor Manufacturing, Kentucky, Inc., (TMMK) rozpoczęła produkcję Toyoty Camry 8. generacji. Nowa Camry zadebiutowała na targach w Detroit w styczniu 2017 roku. Model jest produkowany od 1982 roku, a od 15 lat ...