Co kupić wielki dylemat

07 Sty 2011, 11:59

Podobnie na co drugim skrzyżowaniu spotykamy Mondeo z padniętym silnikiem. :mrgreen:
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

07 Sty 2011, 12:46

Aż dziw bierze... proponuję sobie poczytać opinie o TDCI w mondeo mk3 i 2.0d 136 z E46 na autocentrum. Ani jedego pękniętego wału nie znalazłem, 1 czy 2 osoby narzekały na pompę, kilka innych na czujniki elektroniczne. O Mondeo jest natomiast WYSYP osób, którym padły wtryski, pompy itd.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

07 Sty 2011, 13:54

jiGsaw napisał(a):Aż dziw bierze... proponuję sobie poczytać opinie o E46 na autocentrum.

Ja opieram się na doświadczeniach życiowych, a Ty na opinii z autocentrum. Skoro tak ważne dla Ciebie jest internetowa opinia - polecam fora BMW.
robert7
Początkujący

Miejscowość: mazowieckie

07 Sty 2011, 14:32

Ja też na życiowych, znajomy ma takie auto od nowości, dba i nic się nie dzieje, a przebieg jest już odpowiedni o ile mi wiadomo. Jak kupiłeś padlinę od turka z przebiegiem 500tys to możesz sobie ponarzekać... Na autocentrum na pewno wchodzą sobie ludzie i wypisują z palca wyssane historie, bo nie mają co robić... TDCI to mi SPRZEDAWCA w ASO odradzał, więc coś musi być na rzeczy i nie kupiłbym auta z tym silnikiem, mimo że jeździ się tym i brzmi to lepiej niż konkurencyjne TDI.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

07 Sty 2011, 18:19

Myślę, że Volvo byłoby najlepsze.
ajr
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak dbać o turbosprężarkę w naszym samochodzie?
    Obecnie rośnie zainteresowanie kierowców samochodami o dużej mocy i małym zużyciu paliwa. Aby sprostać tym oczekiwaniom rynku, wiodący producenci samochodów więcej uwagi poświęcają projektowaniu modeli wyposażonych ...