Verso 1.8 będzie oszczędna i nie będzie problemu z zagazowaniem. Trzeba jednak uważać bo silniki przed 2007 rokiem lubią popijać trochę oleju i to praktycznie jedyna ich wada.
Verso na pewno lepiej będzie znosić lpg. Wsadź sq 32 od brc i będziesz zadowolony. Dla mnie i tak najlepsze są do gazu 1.6 lub 1.8 i chyba dla większości.
Z tego co słyszałem to raczej nie ma większego znaczenia co to za model. Kwestia silnika czy dobrze znosi gaz a to już najlepiej poznać po doświadczeniach właścicieli. Ja ogólnie się zastanawiam nad założeniem gazu i polecam to forum i forum agcentrum - to forum firmy i mozna o wszystko wypytać, prawdopodobnie bede tam zakladac gaz.
Zafira 1.6 chyba nalepiej zniesie gaz ale kazdy z tych silników się gazuje... ja miałem Astre z tym silnikiem na gazie zrobiłem chyba ze 100tyś km miałem instalacje Comapct Firmy AGcentrum.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
System odzyskiwania energii kinetycznej - KERS Firma Volvo Car Group zakończyła obszerne testy drogowe systemu odzyskiwania energii kinetycznej – KERS. Rdzeniem tego rozwiązania jest koło zamachowe z włókna węglowego. KERS jest lekki, wydajny, obniża spalanie, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.