Co lepsze ???

14 Lip 2006, 16:18

Co Waszym zdaniem będzie lepsze? Subwoofer czy tuba? Aktywna (pod samo radio), czy może pasywna + wzmacniacz? Przeglądałem wiele ofert i już sam nie wiem. Radio i głosniki w aucie grają bdb, ale brakuje im troche głębokiego bass'u. Niestety, ale nie mam za dużego budżetu, więc nie licze na sprzęt z najwyższej półki. Może ma ktoś jakiś niedrogi woofer godny polecenia. Mile widziane aukcje...
Gość

14 Lip 2006, 18:23

Ja swojego czasu też miałem taki dylemat wiec poradziełem się znajomego elektryka i bezdyskusyjnie odpowiedfział mi że tuyba pasywna i wzmacniacz jest lepiej kupic nawet chociażby dlatego że poźniej można sprzedać je osobno a i wygodniesze jest takie rozwiazanie..
Pozdrawiam
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki

14 Lut 2007, 10:53

tuba ze wzmacniaczem bedzie chyba najlepszym rozwiazaniem. no chyba ze wolal bys subwoofer. roznica jest taka ze subwoofer (zalezy jaki) ma troszke glebszy bas nizx tuba. No chyba ze kupisz dobra tube. polecam ci magnata 3000xl, jak za ta cene daje rade....
ford mondeo :)))
buba789
Nowicjusz

Miejscowość: Cedynia
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody Lexusa – dzieła mistrzów
    Samochody z wyczynowej linii F Lexusa odznaczają się nie tylko wysokimi osiągami i bardzo dobrymi własnościami jezdnymi – podobnie jak wszystkie modele japońskiej marki premium słyną z niezawodności i doskonałej jakości ...