Dyelmat ze wzmacniaczem...

31 Sty 2007, 22:35

Witam! Mozliwe ze ten temat byl juz tu poruszony, jednakowoz mam pewien dylemat. Mianowicie posiadam Forda Mondeo, w ktorym sa zamontowane 4 oryginalne fordowskie glosniki 20 watt, 4 ohmy kazdy. Upatrzylem sobie w sklepie glosniki 230 watt i mam zamiar wstawic je w miejsce tamtych starych... Czy ktos moze mi podpowiedziec jaki powinien byc do tego wzmacniacz, gdyz jestem w tej dziedzinie lekko zielony?
DFireCrow

13 Lut 2007, 21:38

Dobry byl by balupunkt GTA4. posiada on 750 watt, mysle ze idealnie by sie nadawal pod owe glosniki, spokojnie poradzil by sobie z 4 glosnikami, ale 2 tez by mogly byc. a do tego do tego wzmacniacza mogl bys podlaczyc tube, przy czym musial bys miec w radiu 2 wyjscia na czincze....
ford mondeo :)))
buba789
Nowicjusz

Miejscowość: Cedynia

14 Lut 2007, 01:40

Dzieki z rade! Przypuszczam ze z tuba dam sobie spokoj, gdyz nie mam zamiaru tracic cennej przestrzeni w samochodzie. Poza tym tuba troche nie bardzo podpada pod moj gust muzyczny :P Jeszcze raz dzieki za porade, na pewno sie przyda!!! Pozdrawiam!
DFireCrow

14 Lut 2007, 09:49

jak nie chcesz pozniej dodac jakiejs tuby lub sub... to wystarczy ci jakis wzmacniacz 2 kanalowy tak zeby mial 250watt na kanal. a te glosniki co masz to jakies firmowe?? napewno maja tyle watt ile naisales, bo wiesz producenci lubia sobie dodawac watty :)
ford mondeo :)))
buba789
Nowicjusz

Miejscowość: Cedynia
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Atlas - 7-miejscowy SUV
    Światowa premiera Volkswagena Atlasa w Kalifornii. Nowy 7-miejscowy SUV przeznaczony na rynek Stanów Zjednoczonych został 27 października późnym wieczorem zaprezentowany na molo w Santa Monica, gdzie kończy ...