Witam! Mozliwe ze ten temat byl juz tu poruszony, jednakowoz mam pewien dylemat. Mianowicie posiadam Forda Mondeo, w ktorym sa zamontowane 4 oryginalne fordowskie glosniki 20 watt, 4 ohmy kazdy. Upatrzylem sobie w sklepie glosniki 230 watt i mam zamiar wstawic je w miejsce tamtych starych... Czy ktos moze mi podpowiedziec jaki powinien byc do tego wzmacniacz, gdyz jestem w tej dziedzinie lekko zielony?
Dobry byl by balupunkt GTA4. posiada on 750 watt, mysle ze idealnie by sie nadawal pod owe glosniki, spokojnie poradzil by sobie z 4 glosnikami, ale 2 tez by mogly byc. a do tego do tego wzmacniacza mogl bys podlaczyc tube, przy czym musial bys miec w radiu 2 wyjscia na czincze....
Dzieki z rade! Przypuszczam ze z tuba dam sobie spokoj, gdyz nie mam zamiaru tracic cennej przestrzeni w samochodzie. Poza tym tuba troche nie bardzo podpada pod moj gust muzyczny Jeszcze raz dzieki za porade, na pewno sie przyda!!! Pozdrawiam!
jak nie chcesz pozniej dodac jakiejs tuby lub sub... to wystarczy ci jakis wzmacniacz 2 kanalowy tak zeby mial 250watt na kanal. a te glosniki co masz to jakies firmowe?? napewno maja tyle watt ile naisales, bo wiesz producenci lubia sobie dodawac watty
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Volkswagen Atlas - 7-miejscowy SUV Światowa premiera Volkswagena Atlasa w Kalifornii. Nowy 7-miejscowy SUV przeznaczony na rynek Stanów Zjednoczonych został 27 października późnym wieczorem zaprezentowany na molo w Santa Monica, gdzie kończy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.