Co mi grozi gdy jeżdze bez prawa jazdy?

17 Cze 2009, 11:29

Co mi grozi gdy jeżdze bez prawa jazdy? Jestem w trakcie kursu robienie prawka. Niechce mi sie czekac. Czy bede mial duzo nieprzyjemnosci?
Sadamowicz200
Nowicjusz

17 Cze 2009, 11:43

Na dole twojego tematu pojawiła się tabelka zatytuowana "Podobne Tematy". Gdybyś wcześniej użył wyszukiwarki, to pewnie byś je znalazł i nie musiał zakładać kolejnego, takiego samego tematu.
menajev
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001

17 Cze 2009, 11:57

moj temat sie troche różni. Jestem pełnoletni. Chodzi mi głownie o to czy spraw trafi do sądu. Wiem ze przepisy sie co jakis czas zmieniaja. Wiem na przyklad ze u naszych południowych sąsiadów grozi to jedynie grzywna w wysokosci kilkuset euro.
Sadamowicz200
Nowicjusz

17 Cze 2009, 12:15

Serce bije w tempie obrotów maszyny
bodziokardasz
Zaawansowany

Miejscowość: Czarna Ziemia

17 Cze 2009, 19:27

Za jazdę bez prawa jazdy dostaniesz 500 zł mandatu.Ewentualnie policja może skierować sprawę do Sądu Grodzkiego,a ten zazwyczaj zasądza odroczenie egzaminu na kilka lat.A jak spowodujesz stłuczkę bąz co gorsza wypadek,to naprawdę nie chciałbym być w twojej skórze.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Aygo 2018 facelifting
    Toyota Aygo to japoński bestseller, opracowany z myślą o europejskim rynku w studiu projektowym Toyoty ED2 we Francji. Druga generacja tego modelu zadebiutowała w 2014 roku, a w 2018 roku auto przeszło gruntowny facelifting. ...