marjan napisał(a):http://moto.allegro.pl/item948548534_super_astra_zadbana.html warto pojechac i obejrzec?
"nie wymaga rzadnego wkładu finansowego" - ja wiem, że ortografia to nie kryterium, ale ja nie podchodzę poważnie do takich ofert i omijam szerokim łukiem...
Auto na 3literowej rejestracji, więc zazwyczaj takie są eksploatowane mniej niż w większych miastach ale nie jest to regułą. Przebieg wygląda na prawdziwy. Niby kupiony w salonie ale nie pisze że 1 właściciel więc w sumie nie wiadomo jak to jest. Nie pisze, że bezwypadkowy także trzeba zadzwonić co z nim było bo jeśli wymieniony był np. błotnik przez szkode parkingową to warto jechać, ale równie dobrze może być zespawane z 3 tym bardziej że na tych zdjęciach nic nie widać. Zadzwoń, dokładnie wypytaj się i jak nie będzie się koleś motał to możesz jechać obejrzeć bo na handlarza to nie wygląda.
P.S Silnik daje radę nawet, kiedyś miałem okazję dawnooo temu jechać taką samą.
Retro Motor Show 2021 - setki pojazdów i tłumy wystawców Zakończone właśnie targi to kolejny w tym roku motoryzacyjny akcent na Międzynarodowych Targach Poznańskich. Po Poznań Moto Fest, Ogólnopolskim Zlocie Czerwonych Samochodów oraz Caravans Salon Poland przyszedł ...
Audi Q3 Sportback głosami czytelników wygrywa plebiscyt "Best Cars" Audi Q3 Sportback, model wprowadzony na rynek zaledwie kilka miesięcy temu, pokonało silną konkurencję w kategorii "kompaktowe SUV-y/pojazdy terenowe" w plebiscycie "Best Cars 2020". Świetne wyniki Audi potwierdziły miejsca ...
Przebieg faktycznie wygląda na realny,na moje oko jedna z przednich lamp jest nowsza ale przód nie wygląda żeby miał jakas poważna stłuczke (no chyba że zostało to perwekcyjnie naprawione),co do silnika owszem występowała taka odmiana 1.4 90KM,dokładnie to Ecotec.Moim zdaniem możesz sie zainteresować tym ogłoszeniem bo mniej wiecej auto wygląda wporządku (pisze mniej więcej ponieważ sami widzicie jakie są fotki).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
krikus, chyba wlasnie od 96-97 opel wprowadzil te silniczki, nie jestem 100% pewny, ale tak mi sie wydaje... napisalem do goscia, zeby wyslal mi zdjecia bez ujec skosnych przodu, tylu, progow, bokow, nadkol. Jak wysle po wrzuce je tutaj, moze, da sie na nich cos wiecej zobaczyc
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.