Co myslicie o astrze I

11 Mar 2010, 14:55

[link do oferty na Allegro wygasł] warto pojechac i obejrzec?
marjan
Początkujący

Miejscowość: Tomaszow Maz

11 Mar 2010, 15:00

Jak widzę takie fotki z ukosa to mnie od razu trąca... Nic nie widać. Jak nie masz daleko to możej skoczyć.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

11 Mar 2010, 15:14

marjan napisał(a):http://moto.allegro.pl/item948548534_super_astra_zadbana.html warto pojechac i obejrzec?

"nie wymaga rzadnego wkładu finansowego" - ja wiem, że ortografia to nie kryterium, ale ja nie podchodzę poważnie do takich ofert i omijam szerokim łukiem...
GK
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

11 Mar 2010, 15:31

tak blisko to znowu nie mam, jakies 50km :wink: "nie wymaga rzadnego wkładu finansowego" tez na to zwrocilem uwage i troche mnie rozbawilo :grin:
marjan
Początkujący

11 Mar 2010, 15:41

Auto na 3literowej rejestracji, więc zazwyczaj takie są eksploatowane mniej niż w większych miastach ale nie jest to regułą. Przebieg wygląda na prawdziwy. Niby kupiony w salonie ale nie pisze że 1 właściciel więc w sumie nie wiadomo jak to jest. Nie pisze, że bezwypadkowy także trzeba zadzwonić co z nim było bo jeśli wymieniony był np. błotnik przez szkode parkingową to warto jechać, ale równie dobrze może być zespawane z 3 tym bardziej że na tych zdjęciach nic nie widać. Zadzwoń, dokładnie wypytaj się i jak nie będzie się koleś motał to możesz jechać obejrzeć bo na handlarza to nie wygląda.
P.S Silnik daje radę nawet, kiedyś miałem okazję dawnooo temu jechać taką samą.
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

11 Mar 2010, 15:49

1.4 (monowtrysk) w astrze I i 90 KM to chyba pomyłeczka w opisie?
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

11 Mar 2010, 16:25

Przebieg faktycznie wygląda na realny,na moje oko jedna z przednich lamp jest nowsza ale przód nie wygląda żeby miał jakas poważna stłuczke (no chyba że zostało to perwekcyjnie naprawione),co do silnika owszem występowała taka odmiana 1.4 90KM,dokładnie to Ecotec.Moim zdaniem możesz sie zainteresować tym ogłoszeniem bo mniej wiecej auto wygląda wporządku (pisze mniej więcej ponieważ sami widzicie jakie są fotki).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Mar 2010, 05:49

krikus, chyba wlasnie od 96-97 opel wprowadzil te silniczki, nie jestem 100% pewny, ale tak mi sie wydaje... napisalem do goscia, zeby wyslal mi zdjecia bez ujec skosnych przodu, tylu, progow, bokow, nadkol. Jak wysle po wrzuce je tutaj, moze, da sie na nich cos wiecej zobaczyc :wink:
marjan
Początkujący