wg mnie idą śladami Maserati Quattroporte: podałaś/eś (?) dziś BMW, teraz Porszak i jest jeszcze Mietek.
Nie wiem, może się mylę, ale po (chorym) Porsche Cayenne nic mnie nie zdziwi. Może diesla tam jeszcze walną - choć zarzekają się, że w Porszaku tego nie będzie.
Co oni zrobili . Porsche to dwudrzwiowe coupe a nie limuzyna dla biznesmenów. Szok! To już nie jest ta klasa co kiedyś. APEL do konstruktorów!!! NIe róbcie takich samochodów
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Nie bój się parkować tyłem - to proste! Wąskie miejsca postojowe na parkingach podziemnych, na przykład pod biurowcami czy galeriami handlowymi, to dla wielu kierowców prawdziwe wyzwanie. W takich przestrzeniach najlepiej parkować tyłem – ten manewr ...
Każda firma szuka pieniędzy i rynków zbytu.
To jest auto dla takich, którzy kupują auto terenowe a później kupują do nich niskoprofilowe opony i obniżają zawieszenie. Niestety ta grupa społeczna ma sporo pieniędzy. Niestety gustu i zmysłu estetyki już nie mają.
No chyba że to fotomontaż
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.