Hejka, zastanawiam się nad kupnem Renault Clio lub Peugeot 206. Chodzi mi głownie o awaryjność i zużycie paliwa, który według was jest lepszy? Podobają mi się obydwa ale nie wiem który jest lepszy. Chodzi mi o Peugeot 206 produkowany od 1998 do 2006 i Renault Clio od 1998 do 2010. A jak nie te auta to jakie inne są dobre takie do 6 tyś złotych? Z góry dzięki
Mam Peugeota 206 z silnikiem 2.0 HDI i jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o sam silnik to nie miałem najmniejszych problemów, jedynie poduszki musiałem wymienić. A i spalanie jak na taki silnik naprawdę nie jest duże
Rocznik 2001 a jeśli chodzi o wyniki spalania to w mieście zakręci się koło 7 litrów, czasem i mniej. A tras nie robię, więc nie mogę Ci powiedzieć, ale myślę, że koło 5 litrów, może nawet mniej by spokojnie ogarnął
Prawidłowe wyposażenie apteczki samochodowej Obecnie w aucie musimy mieć apteczkę zgodną z normą DIN 13164 która przewiduje następujące wyposażenie: 1) Plaster 5mx2,5cm 1szt 2) Plaster z opatrunkiem 10x6cm 8szt 3) Nożyczki 1szt 4) Chusta trójkątna 2szt ...
Lexus LC Yellow Edition W połowie 2018 roku Lexus wprowadził do europejskiej oferty model LC w wersji Yellow Edition. Nadwozie samochodu pomalowano jaskrawym, żółtym lakierem Vibrant Flare Yellow. Ta sama kolorystyka zagościła również ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.