Hejka, zastanawiam się nad kupnem Renault Clio lub Peugeot 206. Chodzi mi głownie o awaryjność i zużycie paliwa, który według was jest lepszy? Podobają mi się obydwa ale nie wiem który jest lepszy. Chodzi mi o Peugeot 206 produkowany od 1998 do 2006 i Renault Clio od 1998 do 2010. A jak nie te auta to jakie inne są dobre takie do 6 tyś złotych? Z góry dzięki
Mam Peugeota 206 z silnikiem 2.0 HDI i jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o sam silnik to nie miałem najmniejszych problemów, jedynie poduszki musiałem wymienić. A i spalanie jak na taki silnik naprawdę nie jest duże
Rocznik 2001 a jeśli chodzi o wyniki spalania to w mieście zakręci się koło 7 litrów, czasem i mniej. A tras nie robię, więc nie mogę Ci powiedzieć, ale myślę, że koło 5 litrów, może nawet mniej by spokojnie ogarnął
Prawidłowe ustawienie wysokości i odległości fotela kierowcy Odpowiednie ustawienie wysokości fotela i jego odległości od kierownicy, właściwe ułożenie rąk i ustawienie zagłówka – to elementy, które wpływają na poziom naszego bezpieczeństwa w samochodzie. Wysokość ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.