nie interesuje mnie ze to male czy ze slaby silnik, interesuje mnie to czy nie bede mial problemow z zarejstrowaniem tego, pochodzi z UK, jakie ewentualnie musze miec papiery? moze ktos to ogladal?:) pzdr
i jeszcze jedno pytanie, w aukcji jest zamieszczone zdjecie ksiazki serwisowej, widoczny jest VIN ma on 18 cyfr a z tego co wiem powinien miec 17!!! jak juz pisalem auto pochodzi z UK czy jest mozliwe ze vin jest dluzszy?
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Audi "królem wyścigów długodystansowych" Audi zorganizowało spotkanie pięciu zespołów mających na swoim koncie zwycięstwa w wyścigach na długich dystansach. Po raz pierwszy, podczas sesji fotograficznej spotkały się zespoły, które w sezonie 2012, od ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.