nie interesuje mnie ze to male czy ze slaby silnik, interesuje mnie to czy nie bede mial problemow z zarejstrowaniem tego, pochodzi z UK, jakie ewentualnie musze miec papiery? moze ktos to ogladal?:) pzdr
i jeszcze jedno pytanie, w aukcji jest zamieszczone zdjecie ksiazki serwisowej, widoczny jest VIN ma on 18 cyfr a z tego co wiem powinien miec 17!!! jak juz pisalem auto pochodzi z UK czy jest mozliwe ze vin jest dluzszy?
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Poradnik - kupujemy auto za kilka tys zł Do stworzenia tego poradnika skłoniły mnie dwie rzeczy. Pierwsza to fakt, że na nasze forum trafia sporo osób, które chcą kupić auto w przysłowiowej "cenie średniego roweru" do dojazdów do pracy, szkoły, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.