nie interesuje mnie ze to male czy ze slaby silnik, interesuje mnie to czy nie bede mial problemow z zarejstrowaniem tego, pochodzi z UK, jakie ewentualnie musze miec papiery? moze ktos to ogladal?:) pzdr
i jeszcze jedno pytanie, w aukcji jest zamieszczone zdjecie ksiazki serwisowej, widoczny jest VIN ma on 18 cyfr a z tego co wiem powinien miec 17!!! jak juz pisalem auto pochodzi z UK czy jest mozliwe ze vin jest dluzszy?
Czy znacie markę części zamiennych Motrio? Ma już 20 lat Motrio to francuska marka części zamiennych dystrybuowanych przez Renault i przeznaczonych dla samochodów ponad 3 letnich różnych marek. Utworzona w 1998 roku marka dostarcza gamę części zamiennych na poziomie ...
Jedzenie, golenie się, czesanie, makijaż za kółkiem Aż 20% kierowców goli się, czesze włosy lub poprawia makijaż podczas jazdy samochodem. Co więcej, jeden na 20 kierowców przyznaje się do wykonywania tego typu zabiegów pielęgnacyjnych w ruchu ulicznym, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.