Co myslicie o tym samochodzie ??

31 Sty 2010, 18:52

Witam interesuje mnie ten samochod powiedzccie to myslicie o tej ofercie, moze ktos mieszka w Gdansku i widzial ten samochod z bliska prosze o rady itp....Mieszkam troche daleko od Gdanska i pojade ogladnac samochod a tu bedzie calkiem inny niz na foto...Pomozcie[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
rieju
Nowicjusz

Miejscowość: Krakow

31 Sty 2010, 19:35

A po co tak daleko jechać oglądać auto?? A jeśli coś nie spasi to będziesz sobie koszta robił?? Nie lepiej znaleść identyko gdzieś bliżej??
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

31 Sty 2010, 19:38

Dokładnie. Bliżej na pewno znajdziesz taki samochód i może akurat podobny. Ten co jest na aukcji wygląda fajnie, kolorek pasuje do niego. Ale nie opłaca się w sensie $$$ jechać aż tyle drogi.
Burning
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: Nie mam

31 Sty 2010, 21:08

A ja Ci proponuję wybrać się pod Tarnów - czyli w drugą stronę niż chciałeś, tam w komisie którego dziś nie pamiętam nazwy stało takie właśnie identyczne poza kolorem SX4 - było granatowe.
W piątek byłem tam z wujkiem oglądać samochód i tak przechodząc zerknąłem.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997