Co sądzicie o golfach

30 Sty 2010, 22:23

Witam!
Co sądzicie o tym golfie 3 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] lub [link do oferty na Allegro wygasł] który waszym zdaniem jest lepszy?
radek
radek997
Nowicjusz

Miejscowość: rzeszów

30 Sty 2010, 22:50

Obydwa zdają sie byc okey,przebiegi w obydwu napewno kręcone,a co do wyboru to sam bym miał dylemat który :???:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

30 Sty 2010, 22:58

przebiegi rzeczywiście kręcone... mi osobiście ten 2-gi się bardziej podoba, ale to Ty musisz obejrzeć jak z korozją która występuje ... i zadecydował...
neovo
neovo
Nowicjusz

Miejscowość: lublin

31 Sty 2010, 12:44

a ile taki golf może palić?
radek
radek997
Nowicjusz

Miejscowość: rzeszów

31 Sty 2010, 13:03

Średnie spalanie Golfa 1.9TDI przy spokojnej jeżdzie około 5l ropy/100km
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

31 Sty 2010, 16:04

ceny maja takie ze IV generacji mozna za to kupic w niemczech hahhaha kupuj kupuj stary zlom a pozniej płacz
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowa Kia Carens otrzymała 5 gwiazdek EuroNCAP
    Nowa Kia Carens otrzymała 5 gwiazdek w testach zderzeniowych EuroNCAP - wiodącej europejskiej organizacji oceniającej najważniejsze aspekty bezpieczeństwa w ruchu drogowym. Kia Carens jest jednym z dwóch tylko modeli ...

31 Sty 2010, 16:28

radek997 napisał(a):Co sądzicie o tym golfie 3
Stary i nie jary :neutral:

Mi osobiście byłoby szkoda tyle hajsu dać za starego prawie 15 letniego trupa. Dla przykładu mogę ci podać że Daewoo Nubira II jest autem o klasę wyższym i o epokę nowszym, a za te same pieniądze możesz kupić egzemplarze z 2000r. z LPG :cool:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

31 Sty 2010, 20:02

Drugi wydaje się być bardzo zadbany jednak w życiu nie dałbym 10 tysięcy za golfa III. A już na pewno nie za golfa III z 96 roku Za te pieniądze można kupić wiele lepszych samochodów.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

31 Sty 2010, 21:16

Kolego ten pierwszy stoi już ponad rok w tym komisie, z tego co wiem wielu go oglądało ale jak widać dalej stoi ;)
Skoro jesteś z Rzeszowa może warto by wybrać się w którąś niedzielę na giełdę samochodową, znajdziesz z pewnością w zadowalającym stanie i do tego sporo taniej, sam dziś byłem rozejrzeć się za autkiem i tak ogólnie zobaczyć co ciekawego było.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997