REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tiaaa, a o kosztach jak w premium też czytałeś?darczez napisał(a):Jeszcze czytałem dobre opinie o citroenie c5 2.0 hdi
wszystko zależy od rocznika, są i nawet po 15 i wcale nie są to gruzy tylko biedaki z 2008-2010.franccc napisał(a):C5 jest ok ale tak samo będzie ciężko za 22,
wszystko spoko jeżeli nie trafisz na egzemplarz po regulowanym przebiegu bo czas swoje robi i wtryski piezoelektryczne które są baaardzo drogie, mercedes sam w sobie musi być w zakupie droższy ze względu na akcyzędarczez napisał(a):Co myślicie o mercedesie w209 w dieslu i w204?
w C5 sypie się wszystko prócz silnika i skrzyni i jest kosmicznie drogo a w mercu za to naokoło masz spokój a można czepić się rozrzadu czy wtryskow przy wysokich przebiegach.darczez napisał(a):Jak wyglądają koszty utrzymania takiego mercedesa z 4 cylindrowym dieslem wobec c5?
Kao napisał(a):tiaaa, a o kosztach jak w premium też czytałeś?
Mogę Ci dosadnie opisać to auto włącznie z najdrobniejszymi kosztami czy typowymi usterkami a się przekonasz ze wcale nie takie to fajne.
szybki napisał(a):Kao napisał(a):
tiaaa, a o kosztach jak w premium też czytałeś?
Mogę Ci dosadnie opisać to auto włącznie z najdrobniejszymi kosztami czy typowymi usterkami a się przekonasz ze wcale nie takie to fajne.
Coś więcej niż pisałeś ?