Słuchajcie mam zamiar kupic mój pierwszy samochód, który ma jechać (zależy tez od budy ale myśle ze tak 150km), być wygodny i jakoś się prezentować . Podobają mi się samochody w stylu e36, golf 4. Dajcie jakieś ciekawe propozycje samochodów, byłbym bardzo wdzięczny. Ps. Paroma samochodami już jeździłem gdyby co
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
10 lat gwarancji na baterie samochodów hybrydowych Toyoty Toyota wprowadza specjalny program serwisowy, pozwalający przedłużyć ochronę gwarancyjną dla nowych i dotychczasowych posiadaczy pojazdów hybrydowych marki Toyota, wyposażonych w akumulatory niklowo-wodorkowe (NiMH) ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.